[混血王子的背叛]羅馬 對 利物浦 4

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
你估個個都係肥賓咩
真唔真呀
佢係想坐正就唔會做副手做咁耐啦
難以想象 大把錢使既利會變成點
宜家都大把錢 一年轉播費+贊助+獎金都成200幾m啦
robertson 可唔可留低?
真係接都等完季先啦
而家關鍵時刻
係都唔會而家走啦
爺爺仲响度
如果石內卜咁樣走真係好撚仆街

好似C WA個D就無計
Liverpool squad: Karius, Clyne, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Firmino, Salah, Henderson, Klavan, Moreno, Mane, Lallana, Mignolet, Robertson, Ings, Solanke, Jones, Ward, Woodburn, Masterson, Camacho, Alexander-Arnold.
可能廢中勸佢留,佢唔肯,然後先則互屌再而嬲豬
屌 唔撚係掛
要比阿屌打了
係呀,嚟緊呢個轉會窗重係簽英冠U23真係會幾失望,起碼要買1-2個人地嘅主力
想教訓皇馬
根本而家人既量同質都唔夠 但到親轉會窗總係慢慢尼 簽多個都好似驚破產咁
羅馬前鋒舒希克:「經過首回合的比賽,我們意識到利物浦的防線不算特別強勁,所以返回主場的羅馬,絕有機會收獲三個入球。當然,如果我們欠缺足夠的自信和拼勁,是難以成功躋身決賽的。」

利記夠可以咁講你地啦
石內卜不要走
可能佢都想自己教一隊波好耐
羅馬咁撚串
諗起奇勒
之前佢又講過佢唔適合做正教練既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞