[混血王子的背叛]羅馬 對 利物浦 4

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
唔係佢靚仔

比人屌死都似
doni係直頭心臟有事
你反省完未
托高再中柱
當時0:0
如果失波就玩完
反省完
但係果球又真係射得又快又大力ge
唔睇慢鏡我都睇唔到model hi到
利po有冇咁多有J小妹

巧型
佢成家人搭飛機黎晒利物浦睇佢正選打足總盃定聯賽盃決賽,點知傷左出唔到都好sad
不過佢最後好似有返巴甲落班
聽日條友一定要打醒十二分精神
其實兩個龍門都唔係好掂 不過model係吉祥物 呢幾場踢得穩陣 下季唔使買龍門了
睡覺之前,講個故事,如有雷同,純屬巧合。
娜娜看到我們花小錢辦大事挺眼饞,心想怎麽才能跟利物浦壹樣呢?
以前買蘇牙4000+1,買費米續約違約金有反娜娜條款,買球員我們也不賣給他,就是賣給他價格也很高,娜娜也舍不得出錢。
挖教練吧,渣叔現在順風得意也不會去娜娜的,退而求其次,挖渣叔的大腦布瓦奇吧,壹是年薪不貴,二是布瓦奇第壹次當主教練,5000萬英鎊的轉會費也不能要求太高了,三是娜娜也算是比較出名的俱樂部了也配得上布瓦奇了。
布瓦奇想去,跟俱樂部和渣叔說了,但是俱樂部不想讓他去呀,萬壹真把渣叔那壹套打出來怎麽辦,還有知道我們的引援目標,他是渣叔的左膀右臂,他走了我們怎麽辦呢。
娜娜也不想出違約金,心想我這麽大的俱樂部給妳平臺還讓我們出違約金?自己解決合同問題。
現在的局面就是布瓦奇想辭職,俱樂部和渣叔不讓,給他時間讓他冷靜考慮。看夏天了,到底是娜娜出違約金還是布瓦奇回心轉意了。
你唔係信下話
係都懦夫醒醒定定先啦
多得Flanagan 回傳做9 Doni
真係阿
全部有鳩
本來消失左個時d 人 講佢坐監
文尼落機個樣真係好毒
岩岩官方出左落機條片真係連d工作人員都要即刻把握機會同沙拿自拍返張先
有冇ching一齊討論下Avvengers?
佳尼直頭畀人話係毒梟
究竟真定假
好似冇落場就退咗休
佢好似係喺利嗰陣body check緊突然心臟病發
暈咗25秒
之後啲醫生叫佢以後唔好再踢波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞