[混血王子的背叛]羅馬 對 利物浦 4

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
原本諗住佢同埋buvac會好似多仔咁 入啲德國兵或者潛力東歐仔
點知最後淨係簽咗個grujic
反而簽好多非洲人而且幾好波
馬貼 交屁 水貨 keita
衣家d新聞就係再假都有人信
已買
Alternative reports coming out of Bosnia on Zeljko Buvac's future. 

Haris Mrkonja N1
‏@harismrkonjan1

Željko #Buvac has apparently been spending a lot of time in Banja Luka, BiH lately. His visits are related to his father's illness, per sources. Rumours about being #Wenger successor may not be accurate. I'm digging though.. stay tuned. #Liverpool #Arsenal #LFC #AFC
咁究竟係咩原因, 全部都唔撚信宜家
一定唔係同高普嘈囉 十幾廿年兄弟
Goreztka 係搶唔到 ,meyer 如果拜仁唔搶,應該得阿利搶
你話佢有暗病好似仲有說服力
無人關懷是誰大平賣親和
除非
邊會嘈幾句就走人,17 年 wor
傳阿記都有人信 個可能性仲低過同高普嘈交
人地傳統勁教頭,新興後生教頭,自已隊超級名宿乜人都傳過
點撚樣會變左主要競爭對手個助教仲要冇真正自已教過一隊波
0015有press con 到時實有人問buvac
不過klopp應該都唔會講啲咩
呢個係最撚好笑
既然官方都講得personal reason保障佢私隱
高普就更加唔會爆佢出黎有乜野啦
非洲bong
石內卜係咪仲要唔識講英文?
好似聽過佢訪問 應該識
I have nothing to say, you can write what you want.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞