外父欣賞我份人有決心(126)

1001 回覆
39 Like 9 Dislike
咁你話睇哂marvel漫畫,有d連寶體都唔見左
點有上網呀
香港人應該唔明美漫點運作
以為好似日漫咁一本過
下集和好拎返圓盾
我仲有二三十年命睇既應該
咁你知人地都唔係一個人連載,係好多個人同時連載
你覺得你一個人可以追到人地咁多個人?
仲要最早期個d都絕晒版
拍賣講緊係過萬美金,根本無可能揾得返
其實我係話上網,唔係實體,咁嬲做乜姐
咁你話睇哂marvel漫畫,有d連體都唔見左
點有上網呀
我唔知咪問,就係有興趣,你仲係咁嬲做乜姐
老老豆豆我睇唔出佢邊到嬲
佢係解釋俾你知根本冇可能睇得返同睇得哂
呢句真係好SAD
只係之前spiderman的大事件,spider verse我要跟返個主線同副線時間
都用左我一大段時間啦
無嬲,好認真答你
好啦好啦,咁如果,我想睇返avengers 條線,有無途徑?應該由邊到睇起?

真係好難答你 你wiki睇吓啲資料先
如果真正由頭睇係1963年 幾十年根本無可能追到嚖
最簡單都係google best avengers comics 抽啲人地介紹嘅嚟睇
美漫我覺得好難跟...放棄
下集和好拎返圓盾

HOMECOMING係唔係有CAP新盾?

但始終都係呢個盾最好

呢到開始會唔會好啲?
其實上d網睇下大約個成立歷史再睇近期都得
佢本身都預左人唔會睇晒以前

又或者你唔介意係唔係正統,都可以睇ultimate個世界
依個世界2000年先開始,連載都較少,局長係黑人都係呢度先開始的設定
正世界係白人
我鍾意近期可以好似渣古斧頭個個咁
我都唔識跟 幾年前都有諗住追
想睇搵自己鐘意角色睇先囉

一黎就avengers 一陣出左勁多你唔識的角色/角色關係 你會勁快無癮唔想再睇
人大咗都懶 電影搞得有聲有色就廢時再追
我追左好多年
我係跟
https://www.comicbookherald.com/the-complete-marvel-reading-order-guide
不過我係用unlimited
新出漫畫要等半年
不過睇舊野就好正

可惜不過宜家無時間過lu
搵左都睇到一頭煙
想睇多d睇動畫算
心聲
以前放工都會用ipad睇
宜家抖下算
再唔係咪去銅鑼灣嗰兩間美漫鋪尋寶,睇下有冇自己鍾意嘅Superheroes 嘅合集囉
見到d category 已經唔想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞