[天網恢恢 梳爾不漏🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [319]

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
on9
如果ederson 最後三場都cs而ddg冇出場
同拱手讓比有咩分別
唔出咪keep 住17
ederson 出既,就有risk 要失波
其實係睇比人入波機會大 定 守到cs 機會大唧

咁既中堅 大家覺得穩既就ok
ddg 失波就會倒扣16?
咁ddg出左最差失哂三場波既都係keep住17
咪又係同唔出一樣
點解會覺得唔出好啲
其實我無咁講過
智商既野...

因為我岩岩諗,可唔可以咁玩唧
同埋見到鏝都出下後備龍
贏多場穩2應該出team b練波啦
頭先望一望個table
35g 24w 5d 6l +40 77分 咁都只係第2,真係痴撚線
應該學黃子華
唔要我曼既後衛生性,我要鄰居既後衛一齊唔生性
鄰居出多次後備龍,DDG拎金手套應該無懸念啦
但睇返失球數字鄰居依家比我地少失一球
一齊失波啦屌
睇分數既咪係囉
成季有邊場係全場都贏得有說服力
一係上半場柒,下半場反cup
一係下半場柒俾人反cup
仲有就係全場西波
唔出ddg只能搏其他對手追唔到
出ddg就有機會再拉開
咁不如出ddg搏佢執多場cs
就算失波都無損失
法國籍主帥雲加(Arsene Wenger)宣佈季末卸任,結束22年執教兵工廠的崢嶸歲月,周日賽前獲前曼聯領隊費格遜贈上紀念品,觀眾送上致敬掌聲,並笑言「來到奧脫福永遠獲得熱情款待」。 兵工廠派出多名副選,為歐霸盃4強次回合留力,結果遭遇作客6連敗,雲加賽前與爵爺談笑風生,賽後收起笑容表示:「我已經來過這兒很多次,下季不再是我來,非常感謝奧脫福的歡迎儀式。」 「摩連奴下季依然是曼聯領隊,我不知道自己下一步會去哪兒,如果下季再與他交鋒,我會感到驚訝不已。」被問到是否喜歡曼聯所送的禮物時,雲加苦笑道:「我還未打開,不知是甚麼東西,我寧願與費爵爺飲杯紅酒,當你不再危險,人們便開始愛你。」

電叻 當你不再危險,人們便開始愛你。
羅美露唔係傷左咩?
鏝今季一開始已經有隊攝影隊跟足成季。套片一定瘋狂打J. 哥狗點會唔想個龍拎埋金手套。
琴晚條右路西撚到
山狗整係得回傳 華西唔識出波 兩個冇合作過overlap
左路馬仔一出就見到馬羊overlap 出波過人 想點呀山狗
係咁GA LA D人腦缺鈣
條右路好多空位
只可以講華隊長真係老左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞