[天網恢恢 梳爾不漏🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [319]

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
所以點解一定要搵人頂hehe個位
hehe留返大戰或者擺防中位
轉型轉到踢唔到上一格
永遠都站係不敗之地 多一倍都係死都要拗番生
老實講, 我相信摩佬係被迫先用咁多青訓
你見依到D人摩佬未黎前驚佢唔用, 黎到之後LIN福明顯唔夠班都焗用又要屌佢
問心, 如果濕地唔係迫走沙皮狗, 依條鋒線絕對係BIG 6最廢
冇啦
無冠賣隊長果期其實已經代表爺爺跟唔上時代
之後破冠軍荒拎Fa cup就應該要退
Agger
下場試下無鋒陣
左右邊可以俾馬/福切入
適當時候 山狗入禁區捕位又得
訓了 聽日econ
或者咁講
有馬仔呢 當pogba攞波
馬一定會拉邊 咁Pogba 搵唔到人俾就分邊俾馬自己黎

但唔出馬仔呢 Pogba就會回後 or 妹下妹下
出馬係俾多個option pogba傳波
係啦
咁山狗好多突破得未
講完你自己有冇笑
馬真係有光環, 只係有部分人唔願承認, LKK都一樣
呢個年代仲有迷山狗
曼區 featuring 狗咬狗
dribble自轉完零威脅
迷山永遠立喺不敗之地3月果陣山出左幾多場60-90分鐘
馬出左幾多場60-90分鐘呀?
lin根本就後備料
基本功差到
今場後場猜波想猜空
猜左4-5腳都冇事
一上佢腳即失
山狗都甩好多
老實講, 我相信摩佬係被迫先用咁多青訓
你見依到D人摩佬未黎前驚佢唔用, 黎到之後LIN福明顯唔夠班都焗用又要屌佢
問心, 如果濕地唔係迫走沙皮狗, 依條鋒線絕對係BIG 6最廢

應該唔係被逼既
佢可能想咁做俾人睇到佢個心係想長教
但佢d戰術真係不敢恭維
今場有馬達做波應該無咁西
都唔知踢乜 最後始終靠燒味
2翼縮入中間 又無人走位 中間塞住晒
贏波都有狗咬狗真係神奇
小學雞到你 成日話山傳失波,果陣就睇數據,而家dribble得多就唔睇數據
次次馬仔後備/冇得出/踢右邊 一定有人嘈
Jose to @BBCSport on Fellaini future: "I think a player that grabs the crest after scoring is telling clearly that he wants to stay. I want him to stay, the club wants him to stay, I think he will stay, it is nearly there."

唔撚真係140k續啊
lkk都有光環
埸埸俾人屌啦wo已經
迫既另一意思係冇錢換過晒成隊
羊華屎下年就換梗, LKK同右翼又唔夠班, 2億都未必攪得掂
反摩還反摩
佢d臨場調動真係勁

戰術同練波搵個新助教番黎幫下手啦
場場一定有人屌山狗廢
再話出馬仔好話

我就是其中一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞