[天網恢恢 梳爾不漏🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [319]

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
買到個可以好似普巴咁既右邊中場咪得
兩翼收入 兩個中中去左右兩邊 兩閘識overlap
冇話質素要一樣
簡單講fred已經係 左腳但係打右中中
本身打翼出身 所以可以係邊線上波

另一個就soler或者wass又係中中可以移去右邊傳中
隊波要個個普巴級數先踢得?
正如你所講咁撚易買咩
況且佢兩個傳中成功率係西甲排前列
當初hehe係畢包買返黎咪同而家soler差唔撚多
今年柒下柒下都叫贏過 鏝 猁 熱 阿 軌
白Lin MOTM
你都幾自相矛盾
又係你講普巴唔撚易搵 又係到數要多個世界級
有錢就買到卻老kdb咩
講fred同soler呢d有戰術作用既又話唔撚夠班
咁你想買邊個呀
羊又助攻
咁以後買中場身價冇一億唔撚洗買啦
21歲企穩西甲第4正選都係次貨
咁當日既拉傑迪又次貨?利華既維度又次貨
我唔知你有睇幾多soler
所以我用數據講就係佢無論係傳球成功率同傳中成功率都係西甲前列
你可以話佢級數未夠 但一定唔係次貨
仲有佢呢d戰術性咁強既中場先最撚岩摩狗
當年摩狗係連摩迪都用唔得好
轟都有,其實今季贏過哂
下季就唔知了
對電叻嚟講嗰時退係好嘅

馬後炮咁睇
當時班人咁嘅樣
電叻用都叫勉強爭4
其他人用應該沉返三四年

反而而家清咗唔少舊人
又入咗班新人
啲老屎忽少啲
要tune都易啲
而個成績而家都差,冇期望落差
下一手個壓力細好多
接呀蛇同接v 92手既分別
有無人知點解兩隊fans 都係咁唱oh van persie
曼唱都仲可以恥笑阿妓賣隊長比我地攞冠軍
阿妓自己有咩好唱?
就算佢哋霸氣盃輸埋都未必係壞事
打歐霸又可以攞正牌試陣揸流攤出副選
打少條線留力磨合爭下四都好
打歐聯俾人sm打擊士氣盞仲難搞

始終阿狗同我哋都係太耐未經歷過轉帥
轉領隊個打擊一定比其他隊大好多
深夜留名
朝早留名
馬達都賣
忽撚左上腦
Mk 季初係咁助攻同入波又睇唔撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞