姐夫正傳 (125)

1001 回覆
48 Like 5 Dislike
出面有人ship brutasha痴撚線
我自己係覺得係可以再好
因為本身對Russo bro好高期望
例如有d位有d主題可以講深入d
無ws cw咁有重心
不過淨講動作場面同storytelling已經超班
好似sw+lotr咁夠grand夠震撼
同埋角色處理真係好掂
絕對唔值低過ds homecoming
當iw係單獨戲黎評係勁唔公平
This is awkward
魔幻紀個妝怪怪地
米八
魔幻紀個妝怪怪地
米八

呢套未睇
我覺得就算單獨睇都唔失色
至少咩都唔睇都唔會覺得唔知頭唔知露
iw有幕佢都想反白眼
成場人笑左
呢到既人唔會知單獨睇係咩感覺

FANS就睇得好開心 理得佢地
Vision同wanda sweet好多 why
其實我覺得8x 差唔多 係佢其他比太高
有無可能愛回家高過cw ca2 呢套比ca23 低小小就啱啱好
We kick name and take ass
拿講真
套戲講齊哂六粒石係邊,無睇前面最多唔知點解粒石會收埋係個度,但唔會影響觀感
之後所有角色都唔係無端端走出黎
至少assemble前都有提過係邊度黎
作為一套2個幾鐘,又咁多角色要提既戲,交代哂呢d野已經好勁

個幕d音樂仲要靜左
CA2係咪比人調高過分?
我印象中無89咁高
HP最後一集屌佛地魔無啦啦走出嚟
其實rt 基本上係咪有跌無升?
講真我覺得iw高得過ca3
ca3想寫嘅係im同ca價值觀上嘅衝突 同埋對Bucky嘅過去做批判 呢方面係好出色
但iw係更高一個層次 個衝突係universe level 一個地球眼中嘅madman想清洗地球 所以戰場提升到成個宇宙嘅層次 同埋寫thanos真係寫得好
失色係titan星同地球分左兩邊打 好似有d斷開左咁 變左black order草草收尾 (同埋點解Thor斬得入thanos個身 唔直接搏下斬斷佢隻手 )
但個結局做得好好 睇嗰陣真係心up 特別係荷蘭tom化灰 其他角色睇住身邊人化灰個無力感做得好好
D critics有d會遲d先比分
睇下遲比個班比flesh定rotten
有d戲係100%
好心你地醒少少
有份回芝士壽司既cm都唔好quote
再quote block埋你地
諗諗下最衰無出到gotg theme
佢係少有好入我腦嘅mcu score
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞