14000605 (124)

1001 回覆
47 Like 10 Dislike
高啲啱我 生得矮
首刷isquare 坐最尾嗰行前面嗰個嗰知生得高定專登坐高啲 搞到我成程無得貼住椅背坐
有次試過前面坐咗個米九高佬 唯有拍一拍膊頭叫佢坐低啲 好在冇俾佢開拖

Bring me Thanos!!!!
我本身其實鐘意cap多啲 但可能個配樂問題再加埋智要報仇既心情 仲有groot一齊跟住嗌 覺得呢幕最熱血最好睇
呢幕一出我好似見到一線生機咁 雖然最尾都係俾Thanos成功
Overall我都係鍾意Cap
但今集表現最好真係Thor 落場果下型到核爆
之後成把飛斧插入Thanos心口果陣 望住佢個樣
佢臨出嗰陣我見個個都苦戰 已經諗點算好 仲以為hulk會出黎 點知一見到彩虹橋 再響埋配樂 嗰下我真係好想叫出黎 依家係真真正正既strongest Avengers ,mighty Thor
AOU嗰陣句fortunately, i am mighty 真係得啖笑
真係好撚型
有無fortunately, I am mighty
我啲女仔fd又黎料 頭先po story串個男朋友睇avg3之前先發現未睇avg2要即刻睇谷阿莫 但係其實條女都係尋晚先po story上網睇返ultron 兩個都唔係fans無睇開入去睇黎跟風貪高興
香港人有咩唔係跟風呀
跟風睇冇咩所謂
但唔好周圍講
重有根本marvel全部戲獨立睇都唔會有問題
原來宜家先係第三日公映 好似過咗好耐咁 點捱到去下年
不斷重刷所有mcu戲 過多個零月又有套antman比我地吊命
痴線我諗淨係iw trailer出咗之後我都已經起碼18套由頭到尾重刷咗3次
除咗bp未刷
然後每隔一排都會有trailer
期待Ant-Man trailer 2
忍唔到咪再入多幾次場...之後都上ANTMAN....過多陣又出BLURAY
ANTMAN 2 應該都會高收架啦

IW咁絕望....個個都去睇ANTMAN睇下有冇線索之後點打
要調節下個心態,畢竟 avg3 咁慘烈,
轉個頭 antman and the wasp 又行翻輕鬆路線,轉變太大
一直都好期待可以將AOS同電影link番埋一齊
話晒一開始都係因為要補充avg1先出AOS
而且覺得AOS都幾高質 而且QUAKE咁勁 可以將半個地球毀滅 會唔會有機會可以係avg4出現
屌今朝終於睇左
點追po呀大佬
追我地po得喇
出面啲討論po勁多負lv 唔洗睇
但好難當冇事發生過
可能antman2最後就係thanos啪手指搞到wasp變灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞