14000605 (124)

1001 回覆
47 Like 10 Dislike

好撚好笑 每個人屋企都有既復仇者周邊
心中即刻響起avengers theme
the prodigal son returns
#JusticeForXandar
得一句對白提一提
如果之後都唔出Richard
如果係出sam呢?

不過我都覺得唔出xandar 係marvel 比個後著自己出nova
phase 4 Nova 應該走唔甩啦
Sam不了
隻耶撚dc狗又出嚟
希望Ironman1個記者可以訪問Tony第一次去外星星球的感受係點
隔離post一堆人上帝視覺屌starlord
https://www.youtube.com/watch?v=i_2U5k00PPo

日本trailer 真係好高質同本土
Starlord都係半個人,都有感情,重要個個係佢至愛同係「親人」之一
Home coming時間線係黑豹後
所以spiderman 的新杉明顯用左vibranium
所以如無意外tony應該幫隊長整的新盾都係用vibranium

同mark 50一樣將vibranium同tony技術融合埋
今集隊長盾無表現希望留返下集搶戲
可能係用pym formula 呢
我覺得佢幾樣都有,唔係點頂到thanos
諗諗下應該無
因為依樣野係縮細左都有破壞力
而黑豹個邊技術己經可在將戰衣納米化收埋係物品度
所以應該只加左黑豹個邊的野
至怕佢好似ant-man咁skip 左Hank 直落sam

Btw 有無人有睇annihilation
Nova 一野扯ultron條脊骨出嚟
如果mcu 有Richard

Richard x Gamora
Gamora ......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞