14000605 (124)

1001 回覆
47 Like 10 Dislike
依家淨係想知
Strange化埋灰
點確保未來係按住唯一贏嘅計劃行
博一鋪
純9up, homecoming會否係a4之後條新timeline嘅故事先有8 years later???
公子獻頭!!!
Russo講左8 years later係錯
ooc就唔會
睇完出黎完全無諗到dr strange係後面食花生
雖然明點解star lord嬲但總係有d嬲佢
drs: 淡淡定有錢淨 遲啲開估你就知
lol
不過其實都無所謂
套戲好睇咪ok
其實咁先似佢肥底
冇咩自制力
所以要靠Gamora拉住佢
而家佢死左...
佢真係肯親手殺死Gamora果下已經好大犧牲
結果俾Thanos玩鳩 其實佢同Wanda一樣咁慘
啲人仲怪佢
係咪唔記得There was no other way
佢咁重視親情朋友
睇過gotg就知佢咁做先冇ooc
ooc就唔會
Armarm睇完出黎完全無諗到dr strange係後面食花生係代表呢個係part of the plan
雖然明點解star lord嬲但總係有d嬲佢
睇完Reddit 鳩估冇痛苦
好似話Thanos 用time stone 睇到未來
所以第四集會去阻止元祖Avengers
都話左,睇結局之前drs為左time stone係可以不顧隊友死活
睇完結局佢情願用石頭換tony條命
佢見到既結局入面tony係game point?
啱啱二刷完
明明知道哂劇情, 都係緊張到成場抖唔到氣
成套野都係高潮

個日睇忍住唔去得廁所幾慘
睇之前唔飲野兼去一次廁所咩都搞掂

冇難度
去左一次...但買左支茶累事
我睇果日前面有條友應該忍唔住去左痾屎
不過佢好似淨係miss左智整武器果到
好想睇班鬼佬一路睇嗰陣啲崩潰樣
其實而家睇戲係鬥柒架咩?
https://lihkg.com/thread/643783/page/1?ref=ios

做乜鳩 又係dc狗扮慘時間
我由頭急到尾
好辛苦忍到credit scene狗衝去廁所痾完再衝番入去睇到尾
條傻鳩同我嘈係Clint定Klein

DLLM Powerpose
木身想話佢miss咗part咁精彩嘅
但諗多諗其實成套戲冇一part可以miss
等reaction video
唯有上演戲院版哪兒來的屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞