許智峯涉搶走女行政主任手機走入廁所

317 回覆
373 Like 3 Dislike
真.究極 耐人尋味 ex
Walk out 呀去左食tea呀
棄權同反對有分別?
勇武同無腦真係一缐之差
豬隊友
搶拍到捉姦相就話咁博.....洗唔洗咁緊張, 有可擬
可能用黎打丁,
可能嗰政務主任手機裹面有啲淫照,自拍照呢
講咗咁耐有圖未呀
呢個政府揀人黎告都唔係第一日啦
成班泛民同建制派,都係小學雞
傻仔峯, 應該學下佛系鄭松泰咁, 咩撚都唔做, 自然有糧出, 又或者學下佢師兄五億議員塗緊身咁, 咁都唔做, 4年又扮喊告緊, 個議員位長做長有
華人最叻係咩 就係內鬥權鬥
加上白鴿班老野一早都唔妥許依個新生派
依家機會來了 仲唔做過順水人情俾建制
班老野為他日入政府決策部做足準備
白鴿黨
有咩咁唔抵?如果部電話入面所謂嘅私隱係邊個人喺會議室入面
就係鳩中之鳩
正常嚟講 建制又好泛民又好 柒極都有嗰譜 但峯哥柒極都仲有貨 邊夠佢玩
完全耐人尋味
咁搶法

據了解,當時該政府人員把電話放在身後,許為獲得電話與對方面貼面,並作出近乎環抱的動作,有議員形容,倘該女職員當時嗌非禮,許智峯「一定死硬」。

https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/182184/%E8%A8%B1%E6%99%BA%E5%B3%AF%E6%89%8B%E6%A9%9F%E9%A2%A8%E6%B3%A2-%E8%A1%8C%E7%AE%A1%E6%9C%83%E6%92%AD%E7%89%87-%E6%B6%88%E6%81%AF-%E8%BF%91%E4%B9%8E%E9%9D%A2%E8%B2%BC%E9%9D%A2-%E7%92%B0%E6%8A%B1-%E6%9C%89%E6%8B%89%E6%89%AF
死撚硬 仲要換來痴漢峰 花名
許智峯玩撚完

被問到如果有譴責許智峯議案,民主黨有何取態,胡志偉表示會跟過往不投票的做法,避免利益衝突及左右社會和立法會決定。

無左民主黨六票
唔投咪即係反對囉
要在席
係喎 可以齋撳出席制

如果行左出去呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞