[gay]床頭打交的心事分享區(15)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

我以前有
睇左幾年醫生 有搽過類固醇
呢兩年都冇返發 好得意

直線讚自己得意

預咗濕疹跟成世

睇中醫 有個朋友中學果陣月球表面+紅印+暗瘡*成塊面
睇左中醫兩年幾 舒緩左好多最起碼唔得人驚

唔係每一隻都岩每個人用 黑頭貼同洗對我都有用 我本身唔算勁 兩至三星期清一次就夠 所以唔可以作準

黑頭貼好傷喎

差唔多一個月一次 怕咩 我以前直接用手

我fu完野用暗瘡針圓頭吱
我一個禮拜要清一次

我以前有
睇左幾年醫生 有搽過類固醇
呢兩年都冇返發 好得意

直線讚自己得意

預咗濕疹跟成世

真多朋友

唔係每一隻都岩每個人用 黑頭貼同洗對我都有用 我本身唔算勁 兩至三星期清一次就夠 所以唔可以作準

黑頭貼好傷喎

我一個禮拜要清一次

我一個禮拜要清一次

Fool

豆巴係咪真係會pm我🤔

你係有興嘅咪吹吹佢
搵唔到你呀

吹吹

黃巴都有興? come come

黑頭貼好傷喎

我一個禮拜要清一次

同用手一樣傷 吱完拎粒冰按係鼻上面 按到溶曬 收毛孔

黑頭貼好傷喎

我一個禮拜要清一次

用口會唔會好d

我一個禮拜要清一次

我中文拎u

預咗濕疹跟成世

真多朋友

你都係呀

直線讚自己得意

預咗濕疹跟成世

睇過啦 前幾年試過好翻
但宜家係一發不可收拾 中醫都不行了

我一個禮拜要清一次

下得嫁咩
我敷返保濕mask收尾

預咗濕疹跟成世

真多朋友

你都係呀

我冇朋友 得屋企人

我一個禮拜要清一次

我中文拎u

都未考 呃我

我耐唔耐都會好 depress
我地一齊左話唔定就負負得正
俾我做你粒藥,上埋癮,依世都戎唔甩

我明點解巴打溝到咁多仔
咁識講野

考慮下啦,平時傾下計,講下點depress 法,搵我好過俾四舊水講俾「醫生」聽。
讓我做你今生嘅 stabilizer , 你煩惱嘅 antidote

點解你覺得你會好過啲真係學過嘅專業人士

真多朋友

你都係呀

我冇朋友 得屋企人

咁又係 你'哥哥'......
放假 一定要狂訓
發下春夢

我中文拎u

都未考 呃我

炸雞先知話我知

我中文拎u

都未考 呃我

炸雞先知話我知

我未夢到你

真多朋友

你都係呀

我冇朋友 得屋企人

岩呀 我阿哥最錫我

預咗濕疹跟成世

睇過啦 前幾年試過好翻

發係啲咩位?
有冇介口?

我冇朋友 得屋企人

岩呀 我阿哥最錫我

係囉可

我一個禮拜要清一次

下得嫁咩
我敷返保濕mask收尾

用冰太intense啦 好易整傷皮膚

睇過啦 前幾年試過好翻

發係啲咩位?
有冇介口?

頸,心口,膊頭 手臂至手肘
介咗牛肉好耐 甜野同濃味野都介咗好多

我明點解巴打溝到咁多仔
咁識講野

考慮下啦,平時傾下計,講下點depress 法,搵我好過俾四舊水講俾「醫生」聽。
讓我做你今生嘅 stabilizer , 你煩惱嘅 antidote

點解你覺得你會好過啲真係學過嘅專業人士

因為愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞