[gay]床頭打交的心事分享區(15)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
聽日又要返工啦

聽日開學

做哂功課未?
聽日又要返工啦

聽日開學

做哂功課未?

瞓唔著咪起身打機囉

有黑眼圈

早瞓咪又係有

好過深
又多人

邊到多呀

有黑眼圈

早瞓咪又係有

好過深

不嬲深
聽日又要返工啦

放假放到悶 已經想番工 是否悲哀

恭喜你,你已經進化做社畜啦
聽日又要返工啦

聽日開學

做哂功課未?

小心被老師懲罰

做哂功課未?

小心被老師懲罰

打Patpat

做哂功課未?

小心被老師懲罰

打Patpat

放學後留低
聽日又要返工啦

犯賤

小心被老師懲罰

打Patpat

放學後留低

課後之私人授業
聽日又要返工啦

犯賤

有錢收咪得囉
唔返工邊黎錢
早安
早安

話說今日同老豆去左黃大仙拜神...裡面好多人...咁唔再講喇因為大家都唔係咁關心個廟裡面情況

回程果陣係地鐵站裡面見到有個白淨靚仔勁高(目測185)纜住部SONY相機 講國語既唔知係咪台灣人呢~?希望係LA!! 我同佢一齊由黃大仙搭去條頸領方向 本身我同佢一齊企 跟住有個站D人落車佢就坐左係我老豆隔離 個靚仔隔離仲係空左個位 老豆叫我坐佢隔離 不過我怕醜唔咁坐 如果我坐我塊面紅晒都似 咁有個站再有人落 於是我就坐左係個靚仔對面D位 咁我由黃大仙站去到觀塘站掙扎左幾個站跟住終於夠膽攞部機出黎影佢...點知架車一係觀塘落佢就走左...影唔到
話說今日同老豆去左黃大仙拜神...裡面好多人...咁唔再講喇因為大家都唔係咁關心個廟裡面情況

回程果陣係地鐵站裡面見到有個白淨靚仔勁高(目測185)纜住部SONY相機 講國語既唔知係咪台灣人呢~?希望係LA!! 我同佢一齊由黃大仙搭去條頸領方向 本身我同佢一齊企 跟住有個站D人落車佢就坐左係我老豆隔離 個靚仔隔離仲係空左個位 老豆叫我坐佢隔離 不過我怕醜唔咁坐 如果我坐我塊面紅晒都似 咁有個站再有人落 於是我就坐左係個靚仔對面D位 咁我由黃大仙站去到觀塘站掙扎左幾個站跟住終於夠膽攞部機出黎影佢...點知架車一係觀塘落佢就走左...影唔到

通常口音難聽啲都支那人
同埋因為我成日看住佢所以又有段時間係咁駁同我有眼神接觸 我都扮睇緊車廂裡面其他人同事

同埋有樣野好得意架佢 佢會攞部相機出黎影牛頭角D工廠
BTW完全唔撚知有咩好睇 感覺好烏煙瘴氣 又焗促 一番到港島即刻有種解放既感覺

喂呀 唔準!

邊到你唔準 其他人都未話唔準

頂你呀 仲差我三餐M記呀

舊數一筆清

點解好地地會差人三餐M記

頂你呀 仲差我三餐M記呀

舊數一筆清

屌真係好鍾意D CANON仔 SONY仔

舊數一筆清

私事唔回應
咁多位早晨
咁多位早晨

舊數一筆清

私事唔回應

唔答 驚自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞