[gay]床頭打交的心事分享區(15)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

你有冇明星父母?有冇巨額遺產?
同樣係肥婆,d窮既冇錢減肥冇錢做facial買靚衫set靚頭咁邊度黎既自信

係 人地係有母幹 咁點
唔係有錢先有自信嫁囉

人地有咁多錢去包裝自己,再同你講要有自信,根本呢d message明星講本身就離地到上宇宙
當自己係社工定心理醫生

其實大把平凡人都係咁樣講野

因為我真係好欣賞欣宜種態度囉
我做唔到

你有冇明星父母?有冇巨額遺產?
同樣係肥婆,d窮既冇錢減肥冇錢做facial買靚衫set靚頭咁邊度黎既自信

係 人地係有母幹 咁點
唔係有錢先有自信嫁囉

人地有咁多錢去包裝自己,再同你講要有自信,根本呢d message明星講本身就離地到上宇宙
當自己係社工定心理醫生

我兩個都有睇 洗唔洗我介紹番

屌我地全個post d人屌爆你先岩

點解

我最多可以俾3條一齊入

闊過西隧

俾洋腸充滿係好正

你平時食開洋腸?

人地首歌明明大約係講每個人都有自己嘅靚 人地嘅睇法唔重要 有自信的人最美

毒撚最忌有自信呀
有自信的人最美真係笑大人個口
d廣場舞大媽個個自信爆棚當自己舞后咁靚唔靚呀

有自信的人最美 個美係自己比自己
自己覺得自己靚有咩問題
大媽舞個啲完全係第二樣野囉
人地有自信有冇阻到你呀

結果毒撚有自信地著潮牌出街 俾mk仔笑到谷屎

闊過西隧

俾洋腸充滿係好正

你平時食開洋腸?

唔自爆

毒撚最忌有自信呀

自己覺得自己靚有咩問題
人地有自信有冇阻到你呀

講緊我

係 人地係有母幹 咁點
唔係有錢先有自信嫁囉

當自己係社工定心理醫生

所以我咪針對緊欣宜囉
有錢有資源都仲要扮到好慘咁,叫人有自信
人地條件都冇你咁好,自信話黎就黎咩

闊過西隧

俾洋腸充滿係好正

你平時食開洋腸?

唔自爆

出post la屌你 係咪想學你問我答條友俾人圍屌

你平時食開洋腸?

唔自爆

出post la屌你 係咪想學你問我答條友俾人圍屌

我學你

毒撚最忌有自信呀

自己覺得自己靚有咩問題
人地有自信有冇阻到你呀

下 有咩問題
啲偽韓撚夠以為自己著得好型啦
咪又係比人笑 有咩問題
自己覺得靚咪得

當自己係社工定心理醫生

所以我咪針對緊欣宜囉

幾時扮到好慘 自信根本唔係由外在因素影響

所以我咪針對緊欣宜囉

幾時扮到好慘 自信根本唔係由外在因素影響

你開心就得啦

自己覺得自己靚有咩問題
人地有自信有冇阻到你呀

下 有咩問題
咪又係比人笑 有咩問題
自己覺得靚咪得

咁講宇宙漿都係你偶像wo

下 有咩問題
咪又係比人笑 有咩問題
自己覺得靚咪得

唔係唔理人就偶像囉

下 有咩問題
咪又係比人笑 有咩問題
自己覺得靚咪得

唔係唔理人就偶像囉

佢曾經係我偶像
I wasn’t able to tell you but I liked you
Like a dream from the younger days, like a miracle
If I could run through time and become an adult
I will hold your hand in this cruel world
I wasn’t able to tell you but I liked you
Like a dream from the younger days, like a miracle
If I could run through time and become an adult
I will hold your hand in this cruel world

Ok

屌呀 坤哥 我最喜愛男歌手

Ok

睇唔明就是但覆句ok扮睇得明

下 唔鳩撚柒係呀嗎

Ok

係咪好有意思d歌詞

下 唔鳩撚柒係呀嗎

愈反愈有
欣宜上左幾多次

下 唔鳩撚柒係呀嗎

愈反愈有

垃圾鍾意番d垃圾 正路

btw 我地係咪frd底? 你會唔會嬲

Ok

我英文冇差到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞