NOKIA係地鐵賣廣告!

108 回覆
262 Like 8 Dislike
no pureview
拍埋去lenovo直情摺埋
galaxy s
大概係 Google 買起 Motorola 幾年,再轉手畀 Lenovo
Btw, 呢次幾多人留意
計 Xperia Z之後,我自己先再早嗰星期買咗佢哋部 7 plus

呢轉出嘅機同 Google 嘅合作好似行得好埋
一出就行 Android One 計劃嘅機
對於我呢嗰 Google撚 一聽到就出水
信住先啦

用咗一個星期,好順 仲比未上 11.3 嘅 iPhone X 順,第一下覺得屌咗聲
相機方面唔好要求太多 但就奇怪拍人像好似開咗美圖美顏咗塊面變白
Overall,希望 HMD 成長得好啲 可以補返 htc 嘅不足,繼續同 Google 打下 iPhone

Btw, 我睇咗少少 mwc 嗰發佈會,先買部機,但 HMD 講 Google 嘅人上嚟嗰段真係笑死

Time - 38:14
https://youtu.be/BaUh9HgjJtQ

利申:非 Nokia 打手,iPhone撚用家
印象中我記得摩記好多流動通訊專利, 當年好多人J 佢講電話清楚, 但今時今日真係冇咩賣點。

BTW , 木馬雖然仆街落地獄, 但當年Nokia 講咗句行Android會令到自己既品牌慢慢失去個性又好似中中地, 當然唔行既直頭消失埋tim la
繼續等蔡司發功
Steven Elop
你地覺得n7plus鏡頭而家係硬件問題定係純粹軟件未配合好
Steven Stephen
Crystal Talk 技術 以前聽商台廣告有印象,但我未試過

至於 Google 買起 Motorola 但係想要專利係手,保障當時如果畀 Apple 告都可以夠頂,但就包買埋間廠 至於點解沒落我真係無印象

至於 Nokia 嗰時唔行 Android ,講緊未畀 M$ 介入嘅時候,可能斷捨離緊
呢嗰可以點試 ,感覺影出嚟質素同 Samsung A series 嗰埋機差唔多
Btw, 呢次幾多人留意
計 Xperia Z之後,我自己先再早嗰星期買咗佢哋部 7 plus

呢轉出嘅機同 Google 嘅合作好似行得好埋
一出就行 Android One 計劃嘅機
對於我呢嗰 Google撚 一聽到就出水
信住先啦

用咗一個星期,好順 仲比未上 11.3 嘅 iPhone X 順,第一下覺得屌咗聲
相機方面唔好要求太多 但就奇怪拍人像好似開咗美圖美顏咗塊面變白
Overall,希望 HMD 成長得好啲 可以補返 htc 嘅不足,繼續同 Google 打下 iPhone

Btw, 我睇咗少少 mwc 嗰發佈會,先買部機,但 HMD 講 Google 嘅人上嚟嗰段真係笑死

Time - 38:14
https://youtu.be/BaUh9HgjJtQ

利申:非 Nokia 打手,iPhone撚用家
繼續等蔡司發功
你地覺得n7plus鏡頭而家係硬件問題定係純粹軟件未配合好
呢嗰可以點試 ,感覺影出嚟質素同 Samsung A series 嗰埋機差唔多

咁即係好嘛嘛ja wor,如果同samsung a series 差唔多
可以睇下,但我唔影人像

Auto Mode :

Manual Mode:

6吋 mon

早日原來有 Android Oreo 8.1 update batch
借問聲,你係咪暗黑X血?
Nokia 大法好, 遲早秒殺Samsung
meego係俾木馬整死
重有sony
其實依家出手機嘅nokia唔係以前嘅nokia嚟
依家出手機間nokia係hmd
咁夠膽挑戰
留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞