NOKIA係地鐵賣廣告!

108 回覆
262 Like 8 Dislike
低就唔做嘅話,唔計google同大陸廠,得SONY同SAMSUNG會繼續做AN機
中木馬都唔緊要,係冇人推佢落馬

股東/董事局班友傻撚咗
宜家仲係Samsung Apple做大佬
nokia係就係多人買咗
不過見親都係師奶佔多
買回憶
Nokia已經永不超生㗎啦 好難R 返市佔率
Nokia係被自己既傲慢累死
15年前(2003年3月) Nokia 7250 廣告
點都好,我覺得佢依家霉到咁分開6parts 整一部機,都算應有教訓
如果當初Nokia 係行Android, 手提電話市場會變成點

話時話我記得當年Motorola 都係揀行Android, 後尾唔記得點解收咗皮
好似香港冇行貨???
defy之後就沒落咗
NOKIA 肯用ANDROID 可能都唔會做到一哥,俾*** 照打落黎~
因為nokia 果期仲係好自high mode 轉左android 都係賣5K尾6K 一部機
但***個時係賣緊3-4K 一部旗艦機,三星係S4開始先愈賣愈貴

moto 收皮係佢做唔起,啲機愈黎愈hea 跟住就俾google 買起左再SELL 俾LENOVO
唔好鳩up啦
galaxy S i9000係賣$5588 6/2010
http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=4095

同年賣緊嘅N8係$3988 10/2010
http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=4503

第一款WP旗艦lumia 800都係賣$4398渣 11/2011
http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=5962
當年高登有投票功能
Lumia 係高登次次贏iPhone4
笑撚死
N97 同 i7500 果期又唔見你講下
2009年nokia仲係市場上大佬,三星當時只係二線廠,連HTC都高過佢喎
仲有i7500係三星入android機行列嘅試水溫作嘅中階機,真正旗艦要去到2010年i9000先係
如果用二線廠中階i7500比較大廠旗艦N97我覺得有啲奇怪
驚新款易壞,其實好想要
啱呀,我上面就係講緊打大佬果期~

姐係咁當年N82/N95/N97/N73 幾好J ,當望到個價個個吊哂出黎

唔通我拎lumia 出黎比咩
邊個站

ssp
我寧願買佢啲有實體按鈕既機仲抵
賣唔出你profit margin 幾高都冇用啦......
嘩屌,買部比阿媽睇股票好撚過佢自己唔識走去買小米啦
真係本身嘅nokia定俾大陸佬收購咗嘅貼牌機?
本身nokia班底開公司買返nokia個名個 right 再出機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞