[無圖] 港女飛釘自拍

490 回覆
547 Like 86 Dislike
同校?
圖就得果一張
字就咁撚多
討論果d人同咩野人拍拖不如post多幾張相黎睇下算喇
其實樓主係想講8婆野
講Lcw講左幾頁
有少少Live圖就無野好講
跟住樓主又貼第二條女出黎
下次個Post改好d啦
仲有雲西又衝左出黎
你想傾 想食多d花生再開過
一定捧場

btw 飛釘好出奇咩
外國大把女人唔中意帶
成街都有野睇
嗱 原意真係唔係咁
lws lcw你哋有冇睇緊啊
up下story啦
係Jay lo自己on9啫
本身同heunghouching一齊咪好地地 人地又對佢唔差
自己on9飛左人然後揾個臭雞candy
係人都知candy點啦
好啦而家 飛完人比人飛返 抵死 仲要話仲好鐘意佢
醒下啦柒頭
睇過佢live 今日散 聽日就同咗jay lo一齊
唔怪得佢嘅 球星男朋友同佢散完轉頭同佢best frd一齊左 佢咪咁樣對返人囉
不過Jay lo都似係狗公 同有陣柒味
係Jay lo自己on9啫
本身同heunghiuching一齊咪好地地 人地又對佢唔差
自己on9飛左人然後揾個臭雞candy
係人都知candy點啦
好啦而家 飛完人比人飛返 抵死 仲要話仲好鐘意佢
醒下啦柒頭
(借朋友ac開)

Lcw住公屋又周圍同人講住私樓 比人踢爆之後就扮撚曬冇講過 但其實就傳到出校
最撚鍾意搞自己好朋友嘅男朋友 搞分化 搞離間 仲周圍欺凌人
之前佢飛左條仔又係到扮可憐想追翻佢 條仔梗係唔撚理佢啦
之後又話自己depression 又要食藥乜乜柒柒

同埋佢個鼻真係好撚大
系你老母咩 咁耐都無人講
打多個企人邊好難?
一野揸落去

其實我又睇唔到Morris有講過佢啲咩嘢喎 就咁睇仲回應得幾大方 至少唔似lcw一嚟就臭雞前臭雞後
仲要聽聞其實lcw知道原來Morris無問人識唔識佢之後 兩個鐘就del左story
柒出世界國際
其實佢啲是非真係多到一個po都講唔曬
其實lcw成日提住自己32E做乜鳩 又要話自己唔大 唔覺得自己大你就唔會成日講啦 仲要W記cup size不嬲報大1-2個cup
巴打有理 我諗佢犯眾憎既位就起呢度
自相矛盾 自打嘴巴 仲要歪理當真理
你係咪moris本人 又170中等偏瘦 又放自己對淫腿上嚟比連登仔睇博咩 依家又係到幫自己講嘢 定係佢隻獲主狗
請善用起底功能
自己讚自己大方係做乜鳩
笑咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞