[無圖] 港女飛釘自拍

490 回覆
547 Like 86 Dislike
其實我唔撚明咩Po埋Moris Arial 個啲屌7人
姐係雲西屌自己Fd?
圍內同moris arial一齊屌lcw
因為個個都當係花生咁食
講真一開始follow佢地都係純粹因為知道佢地係啲皮球星嘅女 但係越睇越覺得佢地出位得過火 肉撚酸 仲要講埋乜9 haters gonna hate 我屌你你估你真係明星咩 撚有人hate你 大家恥笑你地姐
呢個無聽過
信主最多叫有神論者
啱啱睇完我都笑撚咗 啫係咁 我係處女不過唔等於我有塊膜起度
班藍波仔忍得佢哋住嗰下好嘢
屌你地老母睇咁耐都係得幾幅圖,lin 都冇露粒黎睇下

呢到唔係俾你地班on9八婆解決私怨既地方啊,睇到啲字都覺得好撚嘈啊,有咩就私怨自己係5p,facebook,ig解決啦,擺上連登就覺得係贏左就威d?你地班00後
咁佢地可能真係中意呢種性格呢 無得講
籃球界慰安婦
佢同佢班friend都係咁撚八婆 成班淨係識圍爐取暖
難怪緩姐日日提住自己處女啦屌
絲打 你睇下你自己個po 你又咪係幫人含過撚但係話自己係處 雙重標準 你雲西啲fd嚟架?成撚日拎住自己有米七打飛機
似佢日日拎嚟曬咩
開Live必講 [size我處嚟嫁=6]我柱嚟嫁[/size=6]
又係果個乜尻雲西呀 有親呢啲野都有佢份 八唔八婆啲呀真係 大方小小好冇
憎雲西就一定係lcw打手? 純粹係好撚憎雲西
出嚟啦柱女緩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞