[無圖] 港女飛釘自拍

490 回覆
547 Like 86 Dislike
你估lws又係好人咩
總之個班所謂IG女神冇個好人
咩些雲又係成日以為自己好靚好Q,on99咁
成日扮cute把聲好惡頂 成個港女咁日日嗌分手然後又扮冇嘢一齊番 無限loop

前日定唔知幾時仲話有人讚佢個樣好甜美
盲嘅?
得罪講句
條女自大都算
仲要扮曬好出名
Ig story又嚟鬥慘大會 得啦知你老母又對你差你條仔脾氣又差你朋友又對你差啦 成個世界最慘係你啦 成個世界圍撚住你好無啊李穎思?Lm等睇你又cap埋我上去 望住身邊既朋友俾你欺凌到日日喊 到呢家仲日日提心吊膽 我真係好撚心痛佢
cory就真係算數啦 比人屌到臭..
搞事搞非
你估lws又係好人咩
總之個班所謂IG女神冇個好人
咩些雲又係成日以為自己好靚好Q,on99咁
成日扮cute把聲好惡頂 成個港女咁日日嗌分手然後又扮冇嘢一齊番 無限loop

前日定唔知幾時仲話有人讚佢個樣好甜美
盲嘅?

好似係佢去見工個條友 之後仲要加幾張自拍話自己痳甩唔甜美
做咩講講吓又變左講雲西
盲嘅?
得罪講句
條女自大都算
仲要扮曬好出名
Ig story又嚟鬥慘大會 得啦知你老母又對你差你條仔脾氣又差你朋友又對你差啦 成個世界最慘係你啦 成個世界圍撚住你好無啊李穎思?Lm等睇你又cap埋我上去 望住身邊既朋友俾你欺凌到日日喊 到呢家仲日日提心吊膽 我真係好撚心痛佢
[member] 其實你覺唔覺得自己好幼稚 睇你上面啲留言你份人又要撩人地 不停留言叫人cap你上ig 人地po左到時又話人地公審你 有啲真係屌還屌都理性幫西姐講野 咁都話人打手 依家似係個世界要圍住你 全世界都要跟住你屌鳩西姐咁 你講到你個fd比西姐欺凌搞到咁慘咁 你有冇諗過自己都只不過係一個鍵盤戰士係連登針住人黎講 你覺得以其人之道 還治其人之身咁做就好威?你朋友之前喊嘅眼淚會返返黎?你咁為你朋友點解當初你朋友比人欺凌你冇企出黎兜囗兜面屌柒個八婆而係咁怕事見人仆街先出返黎屌鳩人呢? 個傻西係港女成撚日公審人個個都知 但我見佢有次朋友比人欺凌佢都係第一時間出黎屌人保護自己朋友 你呢?

[member]
其實我原意真係唔係想引起咩罵戰
純粹想講下有條女飛釘 冇諗過大家咁大反應
搞到大家要比人叫返去5p/FACEBOOK 好對唔住
無圖學人開post
希望唔好搞我老母
小學開始已經係啦
我屌呀
巴打有說話未曾講
人肉鬧鐘肉便器 李穎思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞