鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 [3] 屈狗已潛分身頂上

67 回覆
37 Like 4 Dislike
1 https://lihkg.com/thread/622842/page/1
2 https://lihkg.com/thread/623280/page/1

賽事總結

我唔係屈機男 圖:

無證明文件嘅名車

過期稅單。明朝嘅劍

3zero 圖:

講真. 頂樓規則已經講得清清楚: A,B雙方輪流貼資產, 如車, 樓, 收入等最近期證明文件(可遮掩個人資料).

我錢唔係多, 但邊個想博大霧, 其實好清楚.

一叫屈狗貼樓證明, 屈狗仲扮訓想了事, 大家有眼睇.

如有人覺得我老屈佢,歡迎提出

好簡單,由廣大第三方巴打們投票決定誰勝誰負, 睇正負評就知。

正: 3zero
負: 我唔係屈機男

'我唔係屈機男' 自稱有車有樓月入55K
層full pay樓值12M
車就係tesla級數既Alphard

屈機男有就貼出黎, 冇就唔該認柒收皮男人老狗咁撚廢
LM
等睇保安仔反cup

在座有冇叫“第三方巴打”嘅人呀?
因為只有你先可以做底隻屈狗
樓主撚到隻狗潛哂水
有樓契就可以反cup,留名等睇好戲
屈狗:早幾日大風喺夾萬吹撚左落街呀

屌你 鳩up都上水講返句呀
潛到落地核未?
你班友仔如果知道我屈基男現實係邊個一定唔敢蝦我
撚到佢出第三集
分身呢?
玩完?
風聲冇咁緊 條保安仔就會死返出黎寸柒柒架喇
屈sir集氣支持區
等睇屈sir以皇者既姿態反cup
呢兩條友d字真係衰過小學生
貼出黎好心寫好少少啦
BTW, 花生
之前就屈米sir個網上捐款紀錄係造假 係自己photoshop定係啲HTML code 到edit出黎
人地唔出聲就瘋狂無限上綱

到人地真係錄片,真女白銀入cash落存款ATM 直接捐錢先完全潛水收皮

雖然今次冇咁精彩同峰迴路轉
但係都阻唔到廢屈你再一次衝出黎柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞