鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男

1001 回覆
625 Like 35 Dislike
簡易版: '我唔係屈機男' 自稱有車有樓月入55K指點江山, 及後向3zero發出挑戰鬥貼家產及自告奮勇由屈機男先貼. 本人要求他貼出即時當日login收入證明或車樓證明, 但屈機男出爾反爾, 扭扭擰擰左閃右避唔敢貼, 只敢不停回帶舊post.
https://lihkg.com/thread/616000/page/2

都唔緊要, 為公平起見, 重新開post, 規則如下:
A,B雙方輪流貼資產, 如車, 樓, 收入等可連最近期證明文件(可遮掩個人資料).
需貼上手寫user name label及手寫當日日期.

次序:
A
B
B
A
A
.
.
對方需於20分鐘內作出回應, 否則作敗.

鑑於'我唔係屈機男'有走數前科, 貼唔出者永受咀咒死老豆死老母, 及在user name前加"食屎狗"三個字. (睇死佢都係走數, cap圖都無用)

我唔係屈機男 有冇補充?
比你揀先後, 來! 比我揀亦得
你先

貼架車睇過?

21:07

比20分鐘你
你先

貼架車睇過?

21:07

比20分鐘你

我話左有樓無車,我講嘅係任何資產。即係例如你貼車,我貼樓,貼唔出者為敗
兩個post圖都無張
講掂數先開波,一陣又有人賴皮。

賴皮都有各大巴打做證
係人都知條友廢架啦
你出POST把撚咩
留名
又黎
又傾規矩到1001
仲有人陪屈機男呢D社會垃圾玩
留名跟進
係人都知條友廢架啦
你出POST把撚咩
咪係

一尻收佢皮。成撚日扮大袋。無料空心老官
雖然明知佢實走數厚顏無恥
兩個都戇鳩鳩
打和喇
之前唔係有人話屈機男係保安黎咩
條友五毛嚟 點會同你玩呀
屈機男呢啲正宗過街老鼠, 樓主無謂自貶身價同啲垃圾嘈
一張差餉單都收保安皮
我睇死佢一陣話夠鐘我無貼就走數
如果比我講中 '我唔係屈機男' 死老豆死老母, 永世做連登過街老鼠

諗住食完生果有得睇你架靚車

屌你第一下就賴皮

你話無就可以唔貼?

我同樣話無就係唔係算數?
你仲有8分鐘講清楚

第一野就咁撚茅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞