(集思廣益)請巴打提供網上公平解決口角之爭既方法

85 回覆
5 Like 2 Dislike
屌你老母咁撚煩,搵個把打帶部腦出黎,你兩個帶定樓同車嘅證件副本/相,對埋身份證,再鬥埋各户口數額,邊個差啲咪邊個收皮
屈狗唔敢正面回, 大家知咩事
你覺得我屈你咪貼證明出黎收我皮, 得把口

又要尻縮又要尾彩, 正垃圾
學修道船啦,九秒一百拳
又係保安男
講足幾年捐
捐條毛都無
齊齊做善事:我唔係屈機男 vs 說書人阿域
https://lihkg.com/thread/180262/page/1?ref=ios

望下

係隻狗唔敢玩
佢條窮撚唔會敢囉

3zero狗

你敢唔敢?
佢又會quo舊post出黎話派過 $5000

呢D叫課金咋柒頭. 課完$5000一D noise都無. 你今次又叫少十次平雞

真係有錢貼你D車樓出黎啦. 唔使比我禁住屌咁慘
咁你有無捐過錢又貼過上黎先
無你收聲

隻狗唔識字

上面巴打propose 左你盲撚左呀?
屌你老母真係quo舊post都唔敢回我 講到出年仲講緊

抵你日日比我撚
黎丫, 屈狗, 貼出黎大我啦, 等緊你
一味紅字大字

有巴打post左扮盲

一味單方面乞

可憐蟲
唔敢正面回應我挑戰? 除左捐錢你無其他家產?

你話你有層乞衣樓既?

你貼出來先我咪比你件乞衣望下囉
死狗唔識字又扮盲

已經有巴打post左佢又扮睇唔到
D低薪狗真係好賤

成日拎你老母層乞衣樓來講

又拎唔到出來睇

一味FF人地做假

你老母層乞衣樓都係手FF出來?

定係庇護工場收工?
一味紅字大字

有巴打post左扮盲

一味單方面乞

可憐蟲

你話你有層乞衣樓既?

你覺得我屈你咪貼出黎大我囉

我貼唔出一樣死老豆死老母啫。你呢?不敢應承?
乞兒又唔敢貼

原來又FF?

等巴打出plan先教訓你條弱智窮狗
事件解析:

樓主 '我唔係屈機男' 自稱有車有樓月入55K指點江山. 想大尻我話鬥貼家產, 我應承左條柒頭想縮沙. 有帖為證:
https://lihkg.com/thread/616000/page/5

點解樓主日日比我屌到上心口, 明明一貼車樓證明即刻收我皮, 簡單一個動作但係都貼唔出, 講到尾空心老官 .

成日舊事重提quo舊post, 明顯無新圖, 因為之前幅55K月入圖唔係佢本人. 快D叫你老豆login比你啦柒頭
柒頭屈機男真係唔敢貼 空心老官一個扮大袋

又要乜乜柒柒比我日屌夜屌, 明明可以一尻收我皮

有你就貼, 唔好同我loop十幾版乜撚都無

貼唔出者死老豆死老母OK? 我OK, 屈狗呢?
屈狗唔敢正面回, 大家知咩事

大家留意下一賭到死老豆死老母,屈機男一律唔敢回,大家知咩事
一味紅字大字

有巴打post左扮盲

一味單方面乞

可憐蟲

你話你有層乞衣樓既?

你覺得我屈你咪貼出黎大我囉

我貼唔出一樣死老豆死老母啫。你呢?不敢應承?
乞兒又唔敢貼

原來又FF?

等巴打出plan先教訓你條弱智窮狗

我敢貼呀,你話你貼先麻,我貼唔出我死老豆死老母,你貼唔出你死老豆死老母,ok?
唔好再煩尻無限loop好嗎?
一講等第三方巴打出公平plan就不停引開視線唔敢玩

不停鳩up乞人貼自己又完全唔敢貼

自己又無限放老母上枱

大家望下隻狗幾撚奇趣
我話等第三方巴打出plan呀

上面有巴打出左你又扮盲做乜撚?
一講等第三方巴打出公平plan就不停引開視線唔敢玩

不停鳩up乞人貼自己又完全唔敢貼

自己又無限放老母上枱

大家望下隻狗幾撚奇趣

邊個叫公平? 邊度有?quo來睇下

咁撚簡單貼幅圖都扭扭擰擰,好心你無料就收撚皮啦。

貼唔出死老豆死母呀,回答我啦柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞