(集思廣益)請巴打提供網上公平解決口角之爭既方法

85 回覆
5 Like 2 Dislike
你不如決定今次啦

何況上次無開始過
高登嗰次又點呀 跟住又話本身個屈機男移咗民?
你唔信無辦法

何況佢真係退出左高登

你不如propose一個公平方法出來等我同3zero鬥,ok?
冇你咁好時間 你哋慢慢定飽佢

咁你就放生左件3zero狗

唔緊要

我等其他巴打propose
事件解析:

樓主 '我唔係屈機男' 自稱有車有樓月入55K指點江山. 想大尻我話鬥貼家產, 我應承左條柒頭想縮沙. 有帖為證:
https://lihkg.com/thread/616000/page/5

點解樓主日日比我屌到上心口, 明明一貼車樓證明即刻收我皮, 簡單一個動作但係都貼唔出, 講到尾空心老官 .

成日舊事重提quo舊post, 明顯無新圖, 因為之前幅55K月入圖唔係佢本人. 快D叫你老豆login比你啦柒頭
同上面位3zero巴打素未謀面
佢要同你玩與我無關
只求一個公平方法
小二 來一打花生🥜

上面隻3zero狗咁撚緊張淆晒底唔敢玩?
柒頭屈機男真係唔敢貼 空心老官一個扮大袋

又要乜乜柒柒比我日屌夜屌, 明明可以一尻收我皮

有你就貼, 唔好同我loop十幾版乜撚都無

貼唔出者死老豆死老母OK? 我OK, 屈狗呢?
我都解下畫:

我貼完人工,鬥捐過錢,派過5000利事比連登仔

佢每一件事都會屈你造假

叫佢證明係假就一味up

叫佢試下造假比我睇派利事佢又淆底

所以都想第三方巴打諗d做唔到假既方法等我ko佢
走數狗講野都狗過人
慢慢淆底慢慢吠

等第三方巴打出方法最公平
我話你人工假咋麻, 想我收聲咪即刻貼今日日期既月入證明+user name label.

我無話你派錢假, 係有痴線佬派錢買認同感, 但唔代表你係真有錢.

我大尻多你一樣, 如果你真係月入55K, 我死老豆死老母. 我話既
如果我唔係月入12K, 你死老豆死老母, OK?
算把啦你

之前我人工咪又係貼即日既?

你乜鳩都屈造假

廢鳩事理你

而家由第三方巴打做證先開始

睇你隻窮狗幾撚淆
即係無得貼啦垃圾, 咁撚簡單login cap圖, 一分鐘都唔使. 扭屎忽諸多藉口.

我大尻多你一樣, 如果你真係月入55K, 我死老豆死老母. 我話既

一味迴我無撚柒用
點解你唔貼先?
條友之前一口咬定我係高登屈機男

已經擺過老母上枱

都唔知佢有幾多個老母
你話你貼先麻, 你大尻我呀麻, 失憶呀, 縮沙呀

你同我定啦, 我貼唔出一樣死老豆死老母

我肯撚定你無羅柒頭, 有你一早收尻我皮啦, 使日日比我禁住屌

又一味屈

幾撚緊張

慢慢等第三方巴出plan

等大家望住你隻死茅狗
你覺得我屈你咪貼證明出黎收我皮, 得把口

又要尻縮又要尾彩, 正垃圾
你咁淆做乜?

由第三方巴打出plan你咁把炮玩乜都會贏我架?

吠乜撚?

到時巴打出左plan你唔好又縮入老母西喎
你咁多老母

你玩晒啦
又要老屈人淆底
自己又貼唔出, 又收唔到我皮, 一味得咀炮

堂堂正正咁答我啦柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞