(正式宣布)gobee bike 係垃圾中既垃圾

228 回覆
2228 Like 11 Dislike
繼續email冇覆
電話唔通
諗住Facebook inbox佢地
快 屌柒佢
入返個app, 有個notice彈出黎比我按

按左入去,見佢話locked manually but still charging, 我緊係按end ride啦

之後佢話no worry

佢冇寫到個end time

有冇Ching 有咁樣按過?知唔知要等幾耐先會搞掂?

Btw 今日佢已經計到7000幾分鐘
話要比1100幾。
佢地office喺灣仔
其實就算真係上去都唔過份 搞到咁
放心啦 幾多都唔會收你
你有report過佢一搞掂會reset返你個wallet
之前試過鎖唔到 擺左樓下兩三日 幾千分鐘
我覺得應該唔止賠返收左嘅 仲要額外送禮品囉 如果唔係搵鬼再用佢 嚇左人幾日
其實我係欣賞共享單車,對gobee bike都有份情意結,因為我10幾年冇踩單車習慣,所以gobee bike一出,我就開始用。

但真係越黎越失望,唔單只D車成日開唔到,有時又爛又殘,一架車reported壞左,成個月都仲係原位,好似唔諗住維修返D車咁。

平時活動promotion又少,小黃車一出,出埋個5-10點免費,如有選擇,根本唔會考慮用gobee bike.

我唔擔心佢會收我錢,但我真心想佢既service配套可以做好D
我游說緊自己比多次機會佢地 佢係衰,但都幫我「曾經」方便過
呢檔生意其實係好便民 不過成本太大 最主要係競爭太激烈 其實市場要得返2-3間大嘅 先有得靠規模經濟賺錢

所以而家係鬥長命 睇邊間留到最後
屌佢老母臭閪成個區都係壞車
大圍d車全撚部都係broken
其實佢最多車, 越到咁差,
一係淘汰, 換摩拜重好,
你話綠車佢唔係大陸人管, 但係管理得咁撚差,
換摩拜一線公司, 起碼有錢攪好D. 同OFO 鬥, 先有進步.

好過周街壞車. 阻街又無人管.
上星期去深圳, 大多數得番黃, 橙 兩種, 少數唔知咩公司.
少咗好多車, 政府有做野.
香港公司反而多過深圳..黃, 白, 橙, 黑, 藍. 綠
我負1200蚊 電話冇人聽 用黃藍單車算
今日?
好彩去年已取消戶口
撳左落去會唔會收錢?我驚真係要俾$28xx
我按左,到依家都冇updated
早兩日中左招. facebook inbox 佢 搞掂,
退返錢.
樓主而家點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞