(正式宣布)gobee bike 係垃圾中既垃圾

228 回覆
2228 Like 11 Dislike
唔洗宣布已經係
我呢幾日試過幾次,唔work, 應該係佢個connection 有問題
Gobee bike 冇手機lock, 一定要人手lock

我試過個Lock lock唔到,我就拍埋片去report,第日就收$2.5冇事
接力踩,直到環繞地球一圈
想問下ofo按金有冇得攞返
我試過差唔多既情況,我係個app 度unlock 左架單車,但車身把鎖開極都開唔到,然後我係個app 度lock 返,再好心幫佢report 左部車有問題。第二日手痕開app 一睇,計左我成千分鐘,百幾二百蚊。

但係我只係個個app 度投訴左佢地,好快就有個email send 左俾我,幫我credit 返啲錢,全程唔使打電話。
有, 退過一次好似前後4日左右(指check到條數)
我都試過 但喺個app度同cs講返就即刻計返原本個數 仲幾nice 冇唔願意嘅態度
淨係踩過ofo, 其實都冇乜問題, 但想試下其他
見loco有新車, 有冇巴打踩過係咪好踩d

屌佢老母,垃撚圾!
試過
Send email 去
三日收返錢
屌你
唔會打得通
扣晒按金仲計?
踩左上火星?
乜原來香港有人踩ga
Ofo都係一樣垃圾
樓豬有冇喺大埔踩
Download Gobee.bike, signup & input my referral code: (ryug87). We’ll both earn 3 hours of free riding credit.

有無人入會 我就無錢踩
好慘
Ofo都係仆街嚟,有次天黑好暗睇唔到架車條軚甩咗,開咗鎖先發現有問題。1分鐘都冇,踩又冇踩過。即刻report+閂鎖,但係都照扣我$3
雖然係好少錢,但係件事都係有問題。
不過我想問係咪個app會有掣俾換車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞