新垣結衣 (5) 今天是火曜日喔

1001 回覆
65 Like 1 Dislike
不過花水木嗰時,日本綜藝已經話估計收入3億日元(對分再兑港元應該一千萬左右)

其實我諗冇咁多
日本藝能界,事務所大哂,有D抽成好重
同埋按資排輩,新仔就算紅都得個做字,未必有好多分紅
個時能年話得50000YEN月薪
不過而家佢係事務所一姐,應該就分好多

不過搵多搵少佢都無咩所謂啦,唔開工都係訓覺、撚狗、做宅女。

仲有隻四腳爬爬
一晩睇晒今日子

大家覺得咁樣係幸定不幸?

我覺得好慘
但有厄介又好似苦中一點甜咁

好百感交集

就係有呢種感覺所以好睇

訓醒果下今日子問你係邊個果下好酸
明明尋晚先好感動
第二日就唔認得
但係最後個老板講過/同埋第8集都講過
身體既記憶係會累積
酸澀過後 有種細水長流既感覺

代入左自己
一路睇一路灰
朝早就sad
夜晩就感動
瞓醒心情又reset

身體有痕迹
但個腦跟本唔記得
今日子自己都未必明啲痕迹代表啲咩
不過花水木嗰時,日本綜藝已經話估計收入3億日元(對分再兑港元應該一千萬左右)

其實我諗冇咁多
日本藝能界,事務所大哂,有D抽成好重
同埋按資排輩,新仔就算紅都得個做字,未必有好多分紅
個時能年話得50000YEN月薪
不過而家佢係事務所一姐,應該就分好多

仲有隻四腳爬爬

真真正正嘅pure true
有幾多人做娛樂圈做左咁多年都可以無咩點變

佢就好似為左我對嘅快樂犧牲左自己生活咁

仲有隻四腳爬爬

真真正正嘅pure true
有幾多人做娛樂圈做左咁多年都可以無咩點變

佢就好似為左我對嘅快樂犧牲左自己生活咁

逃恥 著水手服 真係同十年前一樣 冇變過
岩岩睇左第1集逃恥. 毒已中點解會越大越可愛
岩岩睇左第1集逃恥. 毒已中點解會越大越可愛

歡迎
星空巴我pm左你了
唔該哂
逃恥其實比結衣好低人工

月薪19萬4, 扣埋住費之類,10萬袋都唔知有冇

20萬月薪都唔夠,東京係貧窮一族, 女主咁高學歷都肯受既

it源計返好似3萬幾一個月
其實套戲結衣咁高學歷
如果兩夫婦都做野 應該算中上階層
逃恥其實比結衣好低人工

其實套戲結衣咁高學歷

戲入面みくり就係揾唔到工
hea 左幾日又係時候整首goodbye holiday 黎聽喇
https://www.youtube.com/watch?v=vxJ2TaKlTsM

其實套戲結衣咁高學歷

同埋佢覺得源仔好重視佢佢先想繼續做

佢好似本來好懶散
打掃都係好求其
真係因爲係工作先咁認真做
不過學結衣講 你個人可愛 做咩都可望
做野求其都好可愛
逃恥其實比結衣好低人工

其實套戲結衣咁高學歷

同埋佢覺得源仔好重視佢佢先想繼續做

之前追緊嗰時講笑咁講
咁嘅價錢請結衣
應該好多人仆到去
有報導話TBS考慮緊逃恥二季/電影版喎
希望真

唔係唔食住條水呀 唔好拍爛就真
希望真

第二季應該就會爛
希望真

第二季應該就會爛

第二季仲有咩講 大家都修成正果
拍sp 放下閃咪算

第二季應該就會爛

拍sp 放下閃咪算

如果有第二季
希望唔好出咩第三者呢d老橋
電影版/SP都OK
第二季就真係咪搞

第二季應該就會爛

拍sp 放下閃咪算

如果有第二季
希望唔好出咩第三者呢d老橋

有第三者 我寄刀片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞