新垣結衣 (5) 今天是火曜日喔

1001 回覆
65 Like 1 Dislike
隔離個頭post專業好多
下次開post果個抄返果邊d野過黎

呢到係結衣青山醫院院友聚會區

隔離post好似正常好多

結衣成日叫我翻譯呢個post
佢話你地好搞笑

院友們真係好痴線

結衣成日叫我翻譯呢個post
佢話你地好搞笑

之前睇新聞話結衣沉迷上網
唔知佢會唔會上2ch睇日本班癡線佬點講佢
今日想暈多次 有冇海量圖轟炸

24小時推咗十幾頁
你地有冇傳教?

我見我家姐冇端端開左黎睇

正, 我估冇睇開日劇既,可能社交,facebook個D都有宣,所以好難完全唔知套劇好hit, 我家姐韓劇撚黎

傳教乜鬼教你估我地係耶撚周圍傳道咩

仲有你啲語法,睇到我好辛苦

結衣係清泉,唔需要做咁多無謂野
有麝自然香

呢邊全部都癲佬黎
想睇資訊果d隔離好d
感謝星空巴打分享google drive
好多綜藝節目可以睇番

呢邊全部都癲佬黎
想睇資訊果d隔離好d

岩岩我老婆睇呢個POST驚到抱實我唔肯放

QQ今日子
當佢同lespro對分,下年gakki應該收入破千萬(港元)
十六茶,雪肌精,雪吻巧克力,小雞拉麵,樂敦C眼藥水,GMOクリック證券
有冇高清麒麟之翼

今日up成十幾gb,個百度雲又廢單左兩日先得一半

唔該哂 星空巴
不過花水木嗰時,日本綜藝已經話估計收入3億日元(對分再兑港元應該一千萬左右)
好多綜藝節目可以睇番

是的,好正
新個D就似未有, 我見B站有個咩有上頓無下頓字幕組又有做結衣字幕

有新既可以up上Google drive些牙俾我
不過花水木嗰時,日本綜藝已經話估計收入3億日元(對分再兑港元應該一千萬左右)

其實我諗冇咁多
日本藝能界,事務所大哂,有D抽成好重
同埋按資排輩,新仔就算紅都得個做字,未必有好多分紅
個時能年話得50000YEN月薪
不過而家佢係事務所一姐,應該就分好多

不過搵多搵少佢都無咩所謂啦,唔開工都係訓覺、撚狗、做宅女。
好多綜藝節目可以睇番

是的,好正
新個D就似未有, 我見B站有個咩有上頓無下頓字幕組又有做結衣字幕

有新既可以up上Google drive些牙俾我

星空巴我申請入伍
pm咗你
麻煩你了thankyou

其實我諗冇咁多
日本藝能界,事務所大哂,有D抽成好重
同埋按資排輩,新仔就算紅都得個做字,未必有好多分紅
個時能年話得50000YEN月薪
不過而家佢係事務所一姐,應該就分好多

不過搵多搵少佢都無咩所謂啦,唔開工都係訓覺、撚狗、做宅女。

佢做唔憂做啦,大把錢,可能已經想退休全職宅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞