新垣結衣 (5) 今天是火曜日喔

1001 回覆
65 Like 1 Dislike
有無巴打好想set結衣做電話wallpaper
但又怕被條女笑
而家日日返到屋企就set 出門口就還原
明明鐘意結衣多d

set 左 結果俾條女發現後屌死左
都已經過左28歲
一定係等緊我求婚
一晩睇晒今日子

大家覺得咁樣係幸定不幸?

我覺得好慘
但有厄介又好似苦中一點甜咁

好百感交集

就係有呢種感覺所以好睇

留多次個post推得太快我已經搵唔番

星空巴
aragakki1997@gmail.com

🍺🍺

唔該星空巴

lihkg111222555@gmail.com
一晩睇晒今日子

大家覺得咁樣係幸定不幸?

我覺得好慘
但有厄介又好似苦中一點甜咁

好百感交集

就係有呢種感覺所以好睇

訓醒果下今日子問你係邊個果下好酸
明明尋晚先好感動
第二日就唔認得
但係最後個老板講過/同埋第8集都講過
身體既記憶係會累積
酸澀過後 有種細水長流既感覺
但又怕被條女笑
明明鐘意結衣多d

我都驚忽條女屌
明明d女 set韓星做wallpaper又得
我set結衣又會變痴漢

巴打如果現實生活真係有機會識到結衣真人
而你條女又唔比,二揀一會點揀

留多次個post推得太快我已經搵唔番

我個mail: c63xxxxxxg1@gmail.com
唔該星空巴

不如pm我個email太多request好難搵

係未去高登pm
Lihkg 好似冇得pm

ys

星空巴

🍺🍺

唔該星空巴

唔該星空巴
gakki0191@gmail.com
但又怕被條女笑
明明鐘意結衣多d

我都驚忽條女屌
我set結衣又會變痴漢

結衣佢話唔介意我set佢做wallpaper

我都驚忽條女屌
我set結衣又會變痴漢

你地個個都有女

冇女既表示唔驚

星空巴

🍺🍺

唔該星空巴

唔該星空巴

不如pm我個email太多request好難搵

係未去高登pm
Lihkg 好似冇得pm

ys

酒水已賜上
感謝星空巴

星空巴

🍺🍺

唔該星空巴

唔該星空巴

十年都唔上高登
上去就為腸油比巴打
星空巴, 個邊PM左你, 麻煩覆一覆 感謝
星空巴, 個邊PM左你, 麻煩覆一覆 感謝

我好似琴晚覆左你,你睇睇收唔收到
結衣bb又煮緊早餐比我食
結衣bb又煮緊早餐比我食

一起身又見到痴線佬
結衣早晨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞