[多圖]想養隻流浪狗,有咩要準備?

62 回覆
42 Like 2 Dislike

一出閘既時候應聲彈出

喂你望下我啦

屌你係樓豬啊! 衝啊!

架evo好型
姐係宜家冇拎番公司養了?

無拎喇,初初原意都係驚地盤完左佢無人要先諗拎返公司養,而家判頭肯同佢一齊闖蕩江湖,唔洗訓街定期有野食唔會比人捉走,咁就唔拎返去喇

好在依度冇義工
唔係屌到你仆街
咁農歷新年呢d長假期咪冇人理佢?

無拎喇,初初原意都係驚地盤完左佢無人要先諗拎返公司養,而家判頭肯同佢一齊闖蕩江湖,唔洗訓街定期有野食唔會比人捉走,咁就唔拎返去喇

好在依度冇義工
唔係屌到你仆街

D義工乜春都屌架啦
巴打認為個判頭信唔信得過
狗狗好靚仔 個人認為比個固定地方佢更好
好靚 仔 希望樓豬帶佢返公司啦 叫左有個掟訓, 驚佢周圍流浪會走失
咁農歷新年呢d長假期咪冇人理佢?

好耐無上呢個po
唔會呀,日日有人返去餵佢
好食好住

好在依度冇義工
唔係屌到你仆街

D義工乜春都屌架啦

由佢屌 我又唔係棄養
好靚 仔 希望樓豬帶佢返公司啦 叫左有個掟訓, 驚佢周圍流浪會走失

我早排落地盤發現佢有張床係個貨櫃度
平時見到我會係咁撩我玩
果日行到埋去先肯理我,訓得勁舒服

條傻仔果日幫佢沖完涼
然後好似癲左咁四圍聞
好似聞到寶物咁係咁爬d泥,搞到個鼻污糟哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞