學車中伏經歷

104 回覆
13 Like 2 Dislike
果陣報好運
真係祝你好運
2take pass
跟左三個師傅
第一個姓郭,得個屌字
第二個姓甘,老師傳,長氣但幾好
第三個唔記得左
原來我同你同1個師傅
咁你最尾點?

牛頭角小儒俠 ? 出左名垃圾

垃圾一名不值一提

如果呢個post早一個月出現就好啦

跟過佢學一次,畀佢屌到甩肺
沙田撚 三月考油塘
有冇師傅好介紹
fd比左個我 250=45 但第一堂要比十堂錢 加埋租車考1600
唔想硬食 如果個師傅教法唔啱我

岩岩考完油塘 1take pass
有冇師傅好介紹
其實都唔知算唔算中伏 但好似教得太快 同埋feel到師傅就嚟爆粗想屌鑊我
師傅資料:
姓黃
車牌 RF字頭

RF00XX ?

牛頭角小儒俠 ? 出左名垃圾

垃圾一名不值一提

如果呢個post早一個月出現就好啦

跟過佢學一次,畀佢屌到甩肺

好多巴打中招
大家唔好再中啦
師傅資料:
姓黃
車牌 RF字頭

RF00XX ?

車牌應該無00xx
原來我同你同1個師傅
咁你最尾點?

Fail 啦
無排快期
過一排先考
原來我同你同1個師傅
咁你最尾點?

Fail 啦
無排快期
過一排先考

我仲有幾堂,有冇得轉師傅?
一上車,佢就expect我識晒點揸,佢係咁鬧,我揸幾耐,就鬧幾耐,但就冇教我要點做!
我第一次揸出街(之前學左2堂調頭同泊位咋) ,就扔我我去考試路線到揸,但個陣我係未識點控制架車。結果,又比佢鬧,鬧足個半鐘
我報德安算係幾好 聽日第三次考 考港島,無咩運仔行 明明師傅話渣得幾好
原來我同你同1個師傅
咁你最尾點?

Fail 啦
無排快期
過一排先考

一上車,佢就expect我識晒點揸,佢係咁鬧,我揸幾耐,就鬧幾耐,但就冇教我要點做!
我第一次揸出街(之前學左2堂調頭同泊位咋) ,就扔我我去考試路線到揸,但個陣我係未識點控制架車。結果,又比佢鬧,鬧足個半鐘

條友躁狂咁款 睇你頂唔頂得順佢
我就無試過問轉師傅 因為我好趕住考
我建議梗係轉師傅加搞鳩條撚樣

Btw我上堂有錄佢音
女應該已經屌得無咁勁
仔就
推一推先
BH 366x
明厄錢
我之前都係A1 個師傅勁好人!
應該純粹係師傅問題 request轉師傅啦

Fail 啦
無排快期
過一排先考

Btw我上堂有錄佢音
女應該已經屌得無咁勁
仔就

Po出黎聽下
我都係A1,銅鑼灣跟過兩個師傅都幾好,睇你好唔好彩

Btw我上堂有錄佢音
女應該已經屌得無咁勁
仔就

做乜都屌,做漏小小野就寧晒頭唉聲嘆氣咁
心諗有牌就唔洗坐係你隔離啦
有時頂唔順同佢嘈幾句
我報李健
一開頭個師傅教得勁撚慢,上左10幾堂都淨係係九龍塘兜圈,完全無去過考試地點,第一次上仲要話好多車叫我睇佢揸,搞到我臨考路試前2堂先學三手同泊車勁撚趕,最尾肥哂
其實駕駛學院師傅都係打份工
冇心機HEA教唔出奇
想問下樓主條友電話係咪55 開頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞