[IOS/An]Digimon Linkz [6] 金剛武神迎新年

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
隻病變傻西唔覺都算仲要鎖住個古狼
120BP 真係淨係開圖鑑
大速六翅有咩進化選擇? 好似得凱王?

定係OMG好
本身凱王諗住用隻古狼上
隻古狼2技左上唔到大叔

以前答你一定係等黑奧 宜家..是但啦

因為而家有速晶就得?
升左做黑戰先 反正真係冇乜選擇咁
109斷片8凱王 1武神, 1八腳馬

抵壘要到10x34+30x20=940塊
隻病變傻西唔覺都算仲要鎖住個古狼
120BP 真係淨係開圖鑑

allin大HP變異比多

定係OMG好
本身凱王諗住用隻古狼上
隻古狼2技左上唔到大叔

因為而家有速晶就得?

大速要配速隊,速隊家下收左皮,除非你多晶又有封技
有無巴打可以話我知真紅 max spd係幾多

自推

max 要計埋絆速20%金盾8粒速晶
應該有343

定係OMG好
本身凱王諗住用隻古狼上
隻古狼2技左上唔到大叔

因為而家有速晶就得?

其實都唔係速隊收皮關係
而係你計計數就知

大速配200速寵加24速大約只係一粒A屬速左右
但古狼配6000攻左右寵加720攻至少至一粒A屬攻+1粒A攻+1粒其他屬攻先可以相抵

所以同樣攻速o既隊
用古狼+速晶係抵玩過大速+攻晶好多

因為而家有速晶就得?

其實都唔係速隊收皮關係
而係你計計數就知

大速配200速寵加24速大約只係一粒A屬速左右
但古狼配6000攻左右寵加720攻至少至一粒A屬攻+1粒A攻+1粒其他屬攻先可以相抵

所以同樣攻速o既隊
用古狼+速晶係抵玩過大速+攻晶好多

聽君一席話
睇黎要練下隻大攻六翅

我PVP仲係好唔夠打, 玩左唔係好耐
而家手頭上未練既大隊長技仲有
古狼艾力
大速六翅
大防獵鷹
大魔防漢克
仲有隻大HP喵喵同大魔防未出世
想問下有冇邊隻進做大叔, 黑奧, 虎蜂, 金剛同莉莉絲最好?
OMG同小丑諗住是但升隻算
一陣4點個轉分身爆石打 有冇+4carry 可以加定51263394先
一陣4點個轉分身爆石打 有冇+4carry 可以加定51263394先

火抗究吸要唔要

火抗究吸要唔要

唔得 因為我正身都係用鱷魚 冇個3隻有排磨 sor

火抗究吸要唔要

唔緊要, 岩岩見到你分身係咩, 一定唔夠打
99634278 id
我用+4sheshe
有無巴打打?是但+4或者加成可入

938727 算啦,我直接開場 入黎pls

墮lin +4入得?

分身可以開場 但+0冰獅
夠唔夠打超上

火抗究吸要唔要

+4 sheshe ok?
99634278 id
我用+4sheshe
有無巴打打?是但+4或者加成可入

墮lin +4入得?

夠唔夠打超上

可以呀,加我啦
想問全體劍皇打幾多下?

求解

求解

墮lin +4入得?

夠唔夠打超上

可以呀,加我啦

加左

墮lin +4入得?

夠唔夠打超上

可以呀,加我啦

加左

你開場叫我
其實暗繼技草抗O係咪打得最穩 火屬又輕鬆
想問全體劍皇打幾多下?

求解

求解

90 X 4

火抗究吸要唔要

+4 sheshe ok?

我有鱷
有無用?

可以呀,加我啦

加左

你開場叫我

4點開
分身6015 1503加左
正身加唔到 你申請到full左

加左

你開場叫我

4點開
分身6015 1503加左
正身加唔到 你申請到full左

thx巴打,而家再試試?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞