[IOS/An]Digimon Linkz [6] 金剛武神迎新年

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
打到前300
先儲夠換1隻頑固加4隻悟空
你地點樣儲甘多換甘多頑固

仲慘過我 456名
一樣可以換1隻頑固4隻悟空
聽日係咪又要抽晶掉率
聽日係咪又要抽晶掉率

信用卡準備好未?
聽日係咪又要抽晶掉率

上兩個event啲晶開晒分身抽 正身留左2百幾石
埋單12650分
109粒

巴打咁高分點解咁橙

冇晶
正身11點前99粒石
第一時間換返啲石先
聽日係咪又要抽晶掉率

水晶event抽左次 好後悔
第一時間換返啲石先

30塊得20粒
聽日係咪又要抽晶掉率

下個event繼續分身抽晶,等抗封技,同究V死亡晶一出正身先抽
其實絆防3金甲龍好似幾有潛質
成隻GAME隻隻都低魔防到仆街
得番73石好想儲多d石唔想再抽event晶
其實絆防3金甲龍好似幾有潛質
成隻GAME隻隻都低魔防到仆街

係,咁啱有隻絆防V仔,但要抽技

升得sheshe

下個event繼續分身抽晶,等抗封技,同究V死亡晶一出正身先抽

開始起定分身

開始起定分身

睇死佢新年登入獎送一堆石,唔起定分身體力屋點得

開始起定分身

睇死佢新年登入獎送一堆石,唔起定分身體力屋點得

係呢個event 先咁低能一隻正身打晒

金肛rush 如果同莉莉難度相約就唔係分身求其搵隻入去打都得了
聽日幾點有新副本/排名?

3點可以俾分身抽+4究極體,5點開始打rush,1月1號3點 PVP可以換變種傻西 如果冇記錯

3點可以俾分身抽+4究極體,5點開始打rush,1月1號凌晨4點 PVP可以換變種傻西,同時凌晨4點,新年登入bonus開始

更正
SHESHE第一下出火抗 照用算
我有預感好多仆街墮天入黎阻Q住晒我SHE SHE 橫掃
我有預感好多仆街墮天入黎阻Q住晒我SHE SHE 橫掃

推左隻+2去投胎轉黑紅全體
另外有隻+0單技黑紅係倉底
希望可以速刷
SHESHE第一下出火抗 照用算

根據超上數據,敵人凱王會係141速,金剛武神148速 she she同暗紅都要插速晶先有機出到招

3點可以俾分身抽+4究極體,5點開始打rush,1月1號3點 PVP可以換變種傻西 如果冇記錯

唔該哂

唔該哂

求其插兩塊落去 反正用完呢轉都推去投胎 兩塊晶又可以回收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞