[IOS/An]Digimon Linkz [6] 金剛武神迎新年

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
成朝乜肛都見唔到
d亂入少撚到
成朝打左151粒斷片
得8凱王,2八腳,1金鋼
呢rd 72puzzle 3鎧王 2金肛
睇怕可以提早收工
64 puzzles 呢round
好過尋日
但d亂入真係頭半個鐘有6場之後白果到1點
成朝118斷 10凱1八腳1金
聽日隻sheshe完工就轉打超上
而家係咪一過左降臨時間就強制斷線
用分身開場穩定打先係真實掉率,18凱王,9八腳馬,3金剛
300斷片
一日r足9粒鐘,應該可以打400斷片
到時連d鼻屎都換得齊
成朝118斷 10凱1八腳1金
聽日隻sheshe完工就轉打超上

巴打你打上級都有咁多
300斷片

呢度係一段時間個數?
300斷片

呢度係一段時間個數?

緊係唔係
不過R人場個比例應該會好亂
分身開場個比例好正常
我上次暗rush,都係分身,200小丑,100魔王,40莉莉
個個都咁多斷片, 已經keep住R場
一陣第2 round又應該打唔足, 今晚出街又打唔到
聽日求carry or 輪流爆石開場
300斷片

呢度係一段時間個數?

緊係唔係
分身開場個比例好正常
我上次暗rush,都係分身,200小丑,100魔王,40莉莉

我尋日打少半節依家310斷片
應該用左5石黎復活,純r街場
300斷片

呢度係一段時間個數?

緊係唔係
分身開場個比例好正常

300斷片係開始到宜家打少左個半鐘
300斷片

呢度係一段時間個數?

緊係唔係
分身開場個比例好正常

我尋日打少半節依家310斷片
應該用左5石黎復活,純r街場

同你差唔多,但我打得慢D,因為係+0
不過可以0石過,分身又開場開得穩定
岩岩果轉143斷片
10鎧4八0肛
有無巴打可以話我知真紅 max spd係幾多
大速六翅有咩進化選擇? 好似得凱王?
有冇人唔換變異傻西,然後等大HP變異比多

定係OMG好
本身凱王諗住用隻古狼上
隻古狼2技左上唔到大叔

定係OMG好
本身凱王諗住用隻古狼上
隻古狼2技左上唔到大叔

以前答你一定係等黑奧 宜家..是但啦

自推

自推

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞