LIHKG IOS 更新完之後,Adblock 係咪廢撚咗? (3)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
delete tutuapp, 去 tutuapp.vip download 過佢個app 裝過youtube++
巴打我用appvalley都突然間咁,應該點搞 定因為我人在日本既關係
佢張cert revoke左
要剷app再download過
但個list連lihkg post入面啲圖都block埋 有冇咩辦法
暫時未知係咩事,因為入咗去多媒體庫 (每個 post 下面第二個掣) 入面係 load 到圖

而家我將 1hos.cf 個 list 改咗用 mini 版,好似就冇 block 到啲圖,你可以試下

https://www.icloud.com/shortcuts/07cb9c2afbb54e649f4253cf483f97f9
appvalley download既APP成日用無耐就彈廣告
adblock 2.8.2有無方法阻到佢彈
所以我話用adguard pro 就係咁原因. adblock 2.8.2 係開始有d 野係block 唔到.
收到,即買,adguard pro買完有無野要加?
謝謝
想問多樣,個filter list 邊到搵到?
萬分感謝
搭單問
2.8.2 用緊load唔到圖
請問係邊個host 問題
用左依個都係load唔到啲圖
明明之前都load到 搞咩
一啲圖load到 一啲又load唔到
用呢個直頭youtube啲thumbnail 都睇唔到
認真我想問下
我呢兩日開始連登load唔到圖 唔知開唔關我adguard事?
認真我想問下
我呢兩日開始連登load唔到圖 唔知唔關我adguard事?
remove 1hos.cf 個filter. 我唔知佢加左咩落去會咁.
我好似本身用佢default嗰啲
冇加新嘅入去
same here bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞