LIHKG IOS 更新完之後,Adblock 係咪廢撚咗? (3)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
好 我睇下先 thx
多謝九巴個App一開就出全版廣告
幾秒後先得豆腐膶咁細嘅 [x]
的起心肝落咗 2.8.2
btw多謝所有有份整教學嘅巴打
而家有 之前都有
其實之前因為唔想長開VPN所以平時會熄adblock
但係交通App呢d係突然需要用就會用嘅App
所以先降落2.8.2然後長開
本身有d廣告banner如果唔係嚴重影響我用
其實我都由佢地賺廣告費
係間唔中先專登去開adblock彈走d廣告
但嗰d延長開App時間嘅廣告實在太反智
仲要放落交通App,直心頂唔順
多謝九巴個App一開就出全版廣告
幾秒後先得豆腐膶咁細嘅 [x]
的起心肝落咗 2.8.2
你有冇block http://googleads.g.doubleclick.net?
而家有 之前都有
其實之前因為唔想長開VPN所以平時會熄adblock
但係交通App呢d係突然需要用就會用嘅App
所以先降落2.8.2然後長開
本身有d廣告banner如果唔係嚴重影響我用
其實我都由佢地賺廣告費
係間唔中先專登去開adblock彈走d廣告
但嗰d延長開App時間嘅廣告實在太反智
仲要放落交通App,心頂唔順
lm
我自己都係用緊2.8.2,希望ios12仲可以用
但我發現就算我閂哂啲Domain
連九巴啲廣告都出返嚟
但只要開住adblock到站時間都冇哂
唔知幾時開始開左adblock就load唔倒入蘋果動, 就算熄晒入面d domain都係.
要人手成個熄左先用倒...

用緊2.8.2 version...
有冇巴打知ios12用唔用到adblock 2.8.2? 今晚想升左佢
重裝左Apple Daily Apps ok
啱啱買左
想問下youtube廣告應該點block?
其實最煩最想block既係個啲逼你睇30秒個d廣告

Adblock 4.1 已block LIHKG APP內廣告
adblock 成日都自己斷 vpn
好似係死症
Weblock唔會斷,但都係block唔到youtube廣告
岩岩裝 用到 暫時見到lihkg同九巴app既廣告都冇左
轉左用 adblock mobile
蓮燈 ad 冇哂
btw 280blocker 推介另一個免費 app DNSCloak
唔好用safari
用microsoft edge
內置adblock
想問吓weblock係咪淨係得wifi先用到
4g係咪唔得
先謝
用到,開心使用中
用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞