麗晶花園男子墮樓 仁醫即場急救後送院亡

211 回覆
46 Like 3 Dislike

九龍灣有男子墮樓,昏迷送院搶救後身亡。下午3時許,一名中年男子從麗晶花園多層停車場高處墮下,受傷昏迷倒地,途人發現慌忙致電報警。一名亦是屋苑住客的醫生路過見狀,立即為其施心肺復甦法(CPR)急救。救護員接報到場,將男事主送往聯合醫院搶救,惜最終返魂乏術。警方封鎖現場,正調查事件原因。
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180318/bkn-20180318153002018-0318_00822_001.html?refer=hn
睇標題仲以為係個仁醫害死佢
點解有勇氣自殺,無勇氣面對
人地唔識唔通你識咩
香港之所以變到出事就個個淨係拍片企埋一邊,就係要多謝你依種人
香港啲樓價真係⋯⋯
醫生都住麗晶
關道德咩事?
麗晶好失禮咩
麗晶 中產 私樓?
你係唔係講笑
跳樓唔甩皮甩骨都內傷啦...啊仁醫,佢條骨岩岩斷完你仲禁落去 ???

屌 咪撚衝出黎柒啦
你估醫生唔撚識評估狀況?
搓胸都係搓雞心位啦
你估搓落條肋骨度咩
跳樓唔甩皮甩骨都內傷啦...啊仁醫,佢條骨岩岩斷完你仲禁落去 ???
人地唔識唔通你識咩
撞擊傷唔同浸親,暈低,缺氧個d wo

你老母臭閪
人地係醫生呀
適唔適合自然識判斷架啦
唔通你識呀? 你上網打飛機炸
醫生做野唔洗你教
甩皮甩骨
19陣年居屋
咁醫生應該住邊
有錢唔買樓又得罪你班a賤?
死雞撐飯蓋,你咩grad呀柒頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞