[LOOΠΔ] 本月少女討論區 (6) - 終於齊人了!千呼萬喚十二妹 Olivia Hye 出道大發!

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
睇到最後真係屌出聲
感覺佢既人手已經開始追唔上個計劃
快啲請呢度d巴打去幫手
https://www.youtube.com/watch?v=X3IsulT-Xog
Cinema Theory Eden小隊 英字

Chuu話佢既back story仲未公開
叫我地下次再黎

尷尬 lip
[2018.03.25 00:00 KST 更新] 12妹Olivia Hye 8th Teaser Pic
You’re way too curious
同Chuu&Gowon一樣Pose
唔知聽晚會唔會有Tracklist呢?
計日子應該差唔多
Release 2018. 03. 30 pm12
[ #OliviaHye ], [ #GoWon &Olivia Hye]
01 #Egoist (Feat. #JinSoul )
02 #Rosy (Feat. #HeeJin )
終於有
估唔到係JinSoul同HeeJin featuring
係咪第一次影封面冇份Feat?

btw仲有五日
你講緊gowon? Gowon會有份唱第二首歌啊
之前gowon個track list teaser 都剩係就咁寫 2. See Saw (ft. Kim Lip)
個個都驚嚇 咁點解個封面係chuu&gowon
最後原來係chuu&gowon&kimlip都有份唱seesaw
係喎 唔記得左
又比張Tracklist Fake一Fake
原來有好多碟都絕左版,限量版個啲唔講,連chuu LipLip 個啲個人專都絕哂,好後悔之前無入手,無諗過連個人專都會絕版。

有無巴打知道網上邊到仲有貨?(唔係香港只可以上網買)
上yesasia或者gmarket睇睇囉
大路冷門既網都搵過,chuu chuu&yves liplip A版已經全部無得賣,已經好後悔無早啲鐘意佢地。

原來有好多碟都絕左版,限量版個啲唔講,連chuu LipLip 個啲個人專都絕哂,好後悔之前無入手,無諗過連個人專都會絕版。

有無巴打知道網上邊到仲有貨?(唔係香港只可以上網買)
上yesasia或者gmarket睇睇囉
大路冷門既網都搵過,chuu chuu&yves liplip A版已經全部無得賣,而家好後悔無早啲鐘意佢地。

痴線
最心痛是
其實chuu 都係12月先出專姐,洗唔洗咁快無哂貨,真係無諗過3個月左右就絕版。
同 mini 老闆傾過幾次佢都係話 chuu 特別好賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞