[LOOΠΔ] 本月少女討論區 (6) - 終於齊人了!千呼萬喚十二妹 Olivia Hye 出道大發!

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
想知賣飛個網係咪死左?
想退左買錯寄海外個張飛佢
退退下死左網依家點入都入唔番
用電腦用DATA都LOAD唔到

唔知大家識唔識Grimes
希望真係會合作啦

之前都有Fans問過佢
都係啲牛網,搵人幫手收
真係去巴西開電影會,sad
巴西又遠又有市場
正常吖
收左兩張,買到兩日都坐b區前排,好開心

唔該巴打
B區前排牛牛咩價位 唔連燈?
緊係買有連燈

一張110000won一張130000won,星期六貴啲。
其實呢兩日keep住間唔時有d飛一兩張咁跌出黎
有時間有心力既自己搶唔洗益d牛牛
不過你靚位有燈又唔算貴太多都好既
我有見到間唔中係有1-2個位彈出黎,但可能我係英國個網唔夠人快,每次一見到就已經比人hold左,如果我好得閒都會成日捕住,但呢排好多考試無辦法。唉,好似你話齋都係貴少少姐,比佢囉
有得去已經值得
岩啊 咩都值返哂
去唔去 Budapest
LOONA and Blockberry Creative will partner up with Live Nation to help the group become a global girl group

(PREMIER GREETING - Line & Up) in Seoul June 2-3 will be their first event together

They plan for performances and overseas tours in the future
hyeju 係學校扮唔識車厘
笑死
仲要答 吓 係咩
同Hyeju講Choerry係本月個個同學知道之後應該會爆炸
而家先拍MV,幾時先有得睇呀
應該好快就有啦 睇前幾日套TV
Egoist3月20號開始拍 27號就出Teaser
應該參考返OEC去LA啦

OEC 8月22號話出發去LA 28號走
9月11開始出相 17號MVTeaser 21號出歌

希望Line & Up之前有得睇啦
兩日SHOW琴晚都放番幾十個二樓既位出黎
早幾日咁辛苦為乜
臨開show前一兩日可能仲會有一樓嘅位回返出黎添
不過你張飛到時已經要扣30%或者唔俾退
睇你敢唔敢搏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞