[LOOΠΔ] 本月少女討論區 (6) - 終於齊人了!千呼萬喚十二妹 Olivia Hye 出道大發!

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
習慣左間唔中會比人改,
我見到都會自己改返, 你地見到都自己改返啦
After the introduction of its twelfth member Olivia Hye, LOOΠΔ will spend April as the preparation period until the new unit will be unveiled in May. There will also be an event in May with a whole new concept announced for the fans.

大家4月可以休息下
可以食定樹皮儲錢
希望BBC係4月休息果陣出番Study group同Cinema theory啲片比我地啦

電影會仲會再搞
一定有排先出碟
仲可以有咩新野播
唔好成日收埋堆choreography 比下任務海外飯啦
Lip同chuu都話佢地個behind story未播
叫觀眾下次再黎
仲有之前係香港 Jinsoul同HyunJin 2個已經拍左野 未出街咋
前幾日果集TV講?
不過YeoJin都應該要出下Behind Story
好似未聯系去其他成員MV 淨係係LCM到出過下鏡
BBC
Lip 正名係金靜恩
好多巴打都改咗成員名做user name
我改金正恩好似好怪
Lip 正名係金

一開始英屬香港 之後俾啲 ON9 仔改咗香港特別行政區 而家見一次改一次 順手㩒埋 Report abuse
chuu 12都未出behind
1/3係布拉格影左黑裙圖未出過
Heart Attack 都2M View
Egoist都升得好快 快過哂之前啲紀錄
一日450K,Lip快D定Olivia快D呀?
最快係chuu 喎
First 24hrs view

new = 160K
Heart Attack = 238K
One&Only = 198K
Egoist = 450K
我到HyeJu好勁
見冇我女神名就自己改

仆街!要睇埋王家衛d戲先得
BBC其實算唔算開始HEA
最開始啲合唱歌都有拍MV
而家嗰啲都全部冇
少咗好多野睇
成日都係睇LOONA TV頂
Seesaw有短版講Gowon同Hyunjin既linkage
OEC開始就無拍sidetrack
eg Twilight, love letter, puzzle, D-1, girl's talk等等
同sitr仲未放dance ver
過一百萬而家唔會放片
之前d sidetrack 係去外國時順便拍埋啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞