張敬軒 HINS (11) 演唱會3月27公售 3月26網上pre-show

1001 回覆
41 Like 5 Dislike
Where?
#大家齊來將莖牽2018音樂會 🌳🍍#勿切劉二 #臨急臨忙 #搵埋大樂隊唱幾支小曲過你聽 #日操夜操 #操曲 #張敬軒2018 拿拿臨網上直播熱身賽
#cheungkinghinlalalumzikball
#張敬軒 #GONLANDO #演唱會 #hinsideout #各大數碼平台 #joox #瓊姐娛樂台面書 #工廠大廈啲平台 同步直播#suppermoment個frd #sub9moment #sub9singersub9live #快啲tag你啲sub9frd

各大數碼平台除左joox同瓊狗fb之外 仲有無其他

#大家齊來將莖牽2018音樂會 🌳🍍#勿切劉二 #臨急臨忙 #搵埋大樂隊唱幾支小曲過你聽 #日操夜操 #操曲 #張敬軒2018 拿拿臨網上直播熱身賽
#張敬軒 #GONLANDO #演唱會 #hinsideout #各大數碼平台 #joox #瓊姐娛樂台面書 #工廠大廈啲平台 同步直播#suppermoment個frd #sub9moment #sub9singersub9live #快啲tag你啲sub9frd

kkbox? 今次演唱會kkbox sponsor
YouTube?
kkbox做sponsor又唔見佢有寫
不過我到時都睇唔到live

kkbox? 今次演唱會kkbox sponsor
YouTube?
kkbox做sponsor又唔見佢有寫
不過我到時都睇唔到live

佢之前演唱會poster唔係有寫kkbox??
kkbox 谷live都有
張敬軒為紅館個唱增肥 順道操肌拒脫衣

無線節目《流行經典50年》進行錄影,邀請到張敬軒及小肥等擔任嘉賓。軒仔笑言今次是還債,因黎小田曾邀請他擔任紅館作品展擔任嘉賓,但當時正值於三藩市跑巡迴未能出席。他說:「今次會唱小田哥嘅作品,陳百強嘅《煙雨淒迷》。」

軒仔將於6月中舉行紅館個唱,談到籌備情況,他笑說:「其他歌手要減肥,我要增肥!因為今次嘅服裝比較誇張少少,怕太瘦撐唔起。」談到增肥可同時操肌,他說:「都會嘅,但係除衫唔啱我,留畀陳柏宇啦!」軒仔希望抽多點時間積極宣傳,因希望可以加場。另外,薛家燕最近似有點心廣體胖,她笑說:「係啊!我呢啲年齡好難Keep,再加上我太瘦又唔好睇!」
面皮要有幾厚
今次演唱會係咪全部唱人地d歌?
考慮緊買唔買飛
又問
上面答咗,
最初話主要係人地嘅歌,
之後轉口風話會唱埋sidetrack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞