HKU某hall有人扑野扑到要爬窗走 有冇人知?

786 回覆
156 Like 34 Dislike
其實點解要起個女仔底

有仔又同人扑?
利申:局外人

無扑到喎話
係俾人狗衝喎
Lm
其實點解要起個女仔底

有仔又同人扑?

我諗好多人都wfc條女係咩人,淨係想要多d j圖
HKU So Sci 流明食花生
其實關條女咩事 上面先講完條仔野都無撚得扑

我想知條仔宜家同條女點
條女頂帽lup到去邊

我見啲相係iPhone 4影,可以估計條仔中學已經咁狗衝法
其實點解要起個女仔底

有仔又同人扑?

你有無睇清楚架Ching 切勿跟車太貼
留名
其實點解要起個女仔底

有仔又同人扑?

無扑到喎話
係俾人狗衝喎

開門比人入黎無扑野
性暗示比狗公知又扮純情
一定唔關條女事
講左廿幾頁仲未有撚圖
【致 Abs】
第一,誣陷他人,還不了你自己清白。
你試圖溝人地條女不果,我都唔怪你,但你狗衝失敗,被自己女朋友發現,你就狗急跳牆,誣衊人地主動溝你?喂,你話你飲醉酒,受人勾引,但人地女仔不斷不斷拒絕你喎!“pls..pls..”咁厚顏無恥仲走埋上人地房。圖已cap 証據有齊,你冇得抵賴。
第二,你蠢。
三更半夜上女仔間房,人地叫你番出去,你又唔肯走。好啦。見到有人入嚟,你驚唔夠揪,驚到爬窗走佬,拖鞋都唔敢攞番。
嗱,係高樓爬窗出去再係另一間房番出去。嗱,雖然你睇落似係老手,但仍然我好佩服你唔怕死。如果你跌咗落Ricci,施德堂就係HKU第一凶宅。
大仙,你會比人笑足3年。樓O 啱啱完,我同年辛苦建立出嚟嘅樓形象,比你一手摧毀咗。
呢件事唔係反映你膽大,而係反映你自私。
第三,你傷害真正著緊你嘅女仔。
恃住一個女仔對你嘅嘅信任,暗地裡為所欲為,不斷不斷背叛佢,你究竟於心何忍?
以我所知,你Send過Abs相比6條女,仲要問人in唔interested。當你Flirt呢個,Flirt果個嘅時候,有冇諗過自己女朋友既感受?
Hall裏面就有6個,我唔敢想像Hall外面你食過幾多女。
做唔做狗公、Take唔Take臭朵嘅Risk,係你個人嘅選擇。
但閣下人格低下又膽小如鼠,技藝未精又愚不可及,影響樓聲譽,傷害真正著緊你嘅女仔,你真係無得救。
齋聽我都覺得件事匪夷所思,但有人證物證,你冇得狡辯。

佢同層定唔知咩出過post
之前傳過一排
利申非星星堂

又話有圖

睇返原來係女事主條仔出嘅post

即係女事主應該係無辜既

有仔又同人扑?

無扑到喎話
係俾人狗衝喎

開門比人入黎無扑野
性暗示比狗公知又扮純情
一定唔關條女事

咁係咪每一個強姦犯都係咁既theory
講左廿頁,都無證據無圖
此post已完

成個對話圖都睇唔撚到?
識個住starr既 又係咁撚樣打字 呢個係咪傳統黎
講左廿頁,都無證據無圖
此post已完

上面個whatsapp cap圖算唔算?

得罪講句,我係有心屈一條友ge
whatsapp圖好容易做到出黎姐
冇電話號碼係重點
我set我老母做ming ho chan都得啦

識既人show咩撚野電話號碼
護短唔駛咁駁命既
人地中學 184 男神呀
佢好似本身starr hall有條女架 (不過唔知仲係咪一齊緊)
同埋本身太子爺又好有錢
呢鑊搞到佢一身蟻啦
聽我frd講佢喺23樓爬出去
唔跌撚死都算佢執到

老豆賣背囊公司高層

咁既樣都男神

咁既樣都男神

人地陸運靠跳高都搞到啲女出水啦

咁既樣都男神

再加埋d所謂腹肌, 實係以為自己好潛力

咁既樣都男神

再加埋d所謂腹肌, 實係以為自己好潛力

不過條友中學又好似冇女㗎喎
得啖笑

咁既樣都男神

係真唔係啊

咁既樣都男神

係真唔係啊

睇相唔似184

咁既樣都男神

係真唔係啊

年年陸運都係臨尾佢喺度自己嘗試破自己紀錄㗎啦
啲女咪喺一二邊歡呼囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞