HKU某hall有人扑野扑到要爬窗走 有冇人知?

786 回覆
156 Like 34 Dislike
留名

俾狗公狗衝都話帽呢個世界都幾多人有帽喇

我講緊呢單咩?
我講緊佢不嬲都多 係近排收儉咗

講到好似好熟咁
有無狗公多啲料吖咁
定係又係(學大神話齋)人格謀殺

呢招高呀 扑野唔通留定個精袋比你做證據呀懵撚
你信咪有 唔信咪無囉
不過我個朋友就係因為技術好過佢條仔就做sp
唔通我拍埋佢地真人對話呀 on9
留名

我講緊呢單咩?
我講緊佢不嬲都多 係近排收儉咗

講到好似好熟咁
有無狗公多啲料吖咁

你信咪有 唔信咪無囉

咁你講乜都得

講到好似好熟咁
有無狗公多啲料吖咁

你信咪有 唔信咪無囉

咁你講乜都得

佢可以死口唔認 岩㗎我都支持
不過最好比我上埋
啲人想食花生但又食唔到就發爛炸扮正義要尋求真相咁 一係就一味話人假

睇呢啲post邊有得俾你拗到真定假

你信咪有 唔信咪無囉

咁你講乜都得

不過最好比我上埋

講下你個朋友係咩背景咪成件事可信性高啲囉
例如佢係同hall?中同?
除非係假嫁啦
條仔好撚柒
特登開po黎做男事主我唔覺
反而覺得好似有人想襟住件事

認同
啲所謂hall老鬼成撚日護自己hall聲譽 乜撚關hall事嘅就上水護航
【致 Abs】
第一,誣陷他人,還不了你自己清白。
你試圖溝人地條女不果,我都唔怪你,但你狗衝失敗,被自己女朋友發現,你就狗急跳牆,誣衊人地主動溝你?喂,你話你飲醉酒,受人勾引,但人地女仔不斷不斷拒絕你喎!“pls..pls..”咁厚顏無恥仲走埋上人地房。圖已cap 証據有齊,你冇得抵賴。
第二,你蠢。
三更半夜上女仔間房,人地叫你番出去,你又唔肯走。好啦。見到有人入嚟,你驚唔夠揪,驚到爬窗走佬,拖鞋都唔敢攞番。
嗱,係高樓爬窗出去再係另一間房番出去。嗱,雖然你睇落似係老手,但仍然我好佩服你唔怕死。如果你跌咗落Ricci,施德堂就係HKU第一凶宅。
大仙,你會比人笑足3年。樓O 啱啱完,我同年辛苦建立出嚟嘅樓形象,比你一手摧毀咗。
呢件事唔係反映你膽大,而係反映你自私。
第三,你傷害真正著緊你嘅女仔。
恃住一個女仔對你嘅嘅信任,暗地裡為所欲為,不斷不斷背叛佢,你究竟於心何忍?
以我所知,你Send過Abs相比6條女,仲要問人in唔interested。當你Flirt呢個,Flirt果個嘅時候,有冇諗過自己女朋友既感受?
Hall裏面就有6個,我唔敢想像Hall外面你食過幾多女。
做唔做狗公、Take唔Take臭朵嘅Risk,係你個人嘅選擇。
但閣下人格低下又膽小如鼠,技藝未精又愚不可及,影響樓聲譽,傷害真正著緊你嘅女仔,你真係無得救。
齋聽我都覺得件事匪夷所思,但有人證物證,你冇得狡辯。

佢同層定唔知咩出過post
之前傳過一排
利申非星星堂

呢篇野我都睇過

我都有睇過

咁你講乜都得

不過最好比我上埋

除非係假嫁啦

佢讀女校唔會中同la
唔想我fd 比人起埋

咁你講乜都得

不過最好比我上埋

除非係假嫁啦

佢讀女校唔會中同la
唔想我fd 比人起埋

即係同hall啦

施德人留名

施德人留名

lm
第一日睇起底post?
幾時多咗咁多道德撚

你岩
其實關條女咩事 上面先講完條仔野都無撚得扑
其實點解要起個女仔底
其實關條女咩事 上面先講完條仔野都無撚得扑

我想知條仔宜家同條女點
條女頂帽lup到去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞