HKU某hall有人扑野扑到要爬窗走 有冇人知?

786 回覆
156 Like 34 Dislike
留名
其實前幾頁毒果日報張相係邊個黎

星星堂Andrealeung
張相係hku站新開果陣搶頭班車D報導黎
隔黎hall小薯lm

條女個男朋友?

我識佢wtf
其實前幾頁毒果日報張相係邊個黎

星星堂Andrealeung
張相係hku站新開果陣搶頭班車D報導黎
隔黎hall小薯lm

即女事主
星星唔係出名淫亂既咩
星星唔係出名淫亂既咩

多d圖啦屌你
btw條仔剪撚左個龜頭真心好柒

聽過咩事
禁高爬岀去唔跌死都幾好釆

禁你老母咩 死偽毒返5p啦
見到上面個大神是也懶晒不偏不倚咁強調無証據, 無cap 圖
成個post 都不斷上綱上線話咩杯葛 咩人格謀殺, 真係火都黎埋
我唔知你係個狗公既 floormate 定 teammate
但你追左咁多頁post去護短, 就司馬昭之心 路人皆知

行得正企得正既又點會無啦啦俾人"人格謀殺" 又或 "杯葛" 啊?
而家好得閒咩?
又唔見有人得閒到"人格謀殺"你? 你都on99 嘅
如果你係要扮局外人去混淆視聽, 就唔該收收皮先

利申 睇唔過眼d 係到護短 阻住人食花生嘅老鬼
見到上面個大神是也懶晒不偏不倚咁強調無証據, 無cap 圖
成個post 都不斷上綱上線話咩杯葛 咩人格謀殺, 真係火都黎埋
我唔知你係個狗公既 floormate 定 teammate
但你追左咁多頁post去護短, 就司馬昭之心 路人皆知

行得正企得正既又點會無啦啦俾人"人格謀殺" 又或 "杯葛" 啊?
而家好得閒咩?
又唔見有人得閒到"人格謀殺"你? 你都on99 嘅
如果你係要扮局外人去混淆視聽, 就唔該收收皮先

利申 睇唔過眼d 係到護短 阻住人食花生嘅老鬼

大佬啊 肯比證據未? 你無證據人地嘗試反駁澄清都唔得?
行得正企得正就無問題? 人地係要搞你無中生有都得啦 成個po一個證據都無 點叫人信啊
利申 我想食花生
http://imgur.com/a/s5zWh

朋友send比我

朋友send比我

樓主終於現返身
無喇喇起人底,樓主同佢好大仇?
留名
<blockquote><blockquote>佢好似本身starr hall有條女架 (不過唔知仲係咪一齊緊)
同埋本身太子爺又好有錢
呢鑊搞到佢一身蟻啦
聽我frd講佢喺23樓爬出去
唔跌撚死都算佢執到

佢好鐘意儲Jordan鞋同figures,但係吾算好有錢,有錢就吾洗連自己friend啲錢都昆啦</blockquote>

more btw吾你老母</blockquote>

磨牙

吾你老母臭閪咩

朋友send比我

屌 有正式英文唔打
睇到我一舊舊
我係學校嘅話真係想踢你兩個走

瘦到出腹肌笑死人咩
留名
早知我都俾心機d讀書

原來可以玩爬窗
早知我都俾心機d讀書

原來可以玩爬窗

係屋企自己爬都得架姐
唔知係咪借刀
但睇咗十幾頁, 明明條女係無辜嘅, 成班厹喺到求條女嘅圖/要求起條女底做乜鳩?
又咩gay post又盛, 起底幾撚時開始係為咗要對受害人落井下石踩多腳?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞