今晚氣溫12度 5隻狗已經得返1隻...

225 回覆
145 Like 7 Dislike

無事就好了

冇事
5隻都肥肥白白
不過始終今日唔知聽日事
幫佢地搵到頭住家就好

你油完黑色
我覺得d狗好似去左月球咁

無事就好了

冇事
5隻都肥肥白白
不過始終今日唔知聽日事
幫佢地搵到頭住家就好

你油完黑色

屌 我都係咁諗

冇事
5隻都肥肥白白
不過始終今日唔知聽日事
幫佢地搵到頭住家就好

你油完黑色

屌 我都係咁諗

係火星

無事就好了

冇事
5隻都肥肥白白
不過始終今日唔知聽日事
幫佢地搵到頭住家就好

你油完黑色

屌 我都係咁諗

same
tko ?

人地講到明唔想公開地點
估乜鳩?估中有獎分定要讚係視力好華生好叻叻?

咁貼出黎把撚麼

自己知咪算,講出黎等於expose
CDROM 都會見到,雖然影響未必話好大,但尊重番樓主既意願者

咪就係因為有樓上果D仆街做報警撚,再唔係有虐畜狂mon住個post先唔公開地點,仲要係度估
真係幾似月球lol

你油完黑色

屌 我都係咁諗

係火星

正想講似火星
5隻狗終於唔見哂
5隻狗終於唔見哂

5隻狗終於唔見哂

去左另一到搵食可能
5隻狗終於唔見哂

即係點
巴打加油,狗狗其實好得意好忠心,係人先咁仆街
tko ?

人地講到明唔想公開地點
估乜鳩?估中有獎分定要讚係視力好華生好叻叻?

係有啲人鐘意做叻豬
留名等睇狗帶拖好朋友出街

我都想 如果我住村屋真係冇所謂
而家一次過5隻唐狗
周圍搵啲機構都冇人gives a fuck
始終5隻狗冇斷手斷腳 冇俾車車爆肚
根本冇noise 冇人會報導 冇人會見到之後熱心捐錢
個個不聞不問 根本有好多人唔係電視見到咁
已經好心灰 做到就做
只希望佢地俾人捉去行刑之前有啖飯食
如果有得投胎 唔好再揀同一條路
巴打加油,狗狗其實好得意好忠心,係人先咁仆街

其實真係好忠心
每次食緊野都仲記得自己職責
明明好肚餓jap jap jap食緊野
都會停低豎起耳仔聽下有冇人行過有冇車係附近
有時食食下都會跑開吠吠吠
風雨不改盡忠職守
但係得到既係連野都冇啖好食
冇人照顧冇人得閒摸下個頭
連瓦遮頭都冇
仲唔知幾時會俾人捉去啪
有冇call狗義工,起碼閹哂佢地唔好生

問過下 好似話愛協會幫你閹 不過要打晶片拎狗牌
我都有諗過照做 不過有case 打完晶片再俾漁農署捉到
會告9返你轉頭
除非自己出去私家醫院閹

問過下 好似話愛協會幫你閹 不過要打晶片拎狗牌
我都有諗過照做 不過有case 打完晶片再俾漁農署捉到
會告9返你轉頭
除非自己出去私家醫院閹

如果你想帶佢地絕育 可以search下「動物朋友」

而家一次過5隻唐狗
已經好心灰 做到就做

樓豬 我明你 但無計
好多機構其實都資源少 通常都會幫啲嚴重受傷個啲先
我都好想幫到啲流浪狗
但好現實係 佢地太大隻 好難搵到地方安置佢地
你搵動物朋友幫手做絕育先
樓主就係之前想救金魚街隻阿拉斯加?
樓主就係之前想救金魚街隻阿拉斯加?

秋田 咁你都記得

而家一次過5隻唐狗
已經好心灰 做到就做

樓豬 我明你 但無計
好多機構其實都資源少 通常都會幫啲嚴重受傷個啲先
我都好想幫到啲流浪狗
但好現實係 佢地太大隻 好難搵到地方安置佢地
你搵動物朋友幫手做絕育先

仲未熟到可以俾我摸
而且見到其他人行近會走
應該暫時做唔到住
可能佢地食開貴野,樓主個隻唔岩食
狗仔去咗邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞