今晚氣溫12度 5隻狗已經得返1隻...

225 回覆
145 Like 7 Dislike
兔肉鹿肉袋鼠肉都有人食啦
點解狗肉唔食得

要講有排講
當然唔食肉就最好
但係你係呢個post入面問呢條問題
明明唔撚係講呢樣野都格硬要拎黎拗
可見你既價值觀係同劣等支那賤種一樣
咁答你都係嘥9氣
你走啦

咁點解食狗殘忍過食兔?

樓主有咩搵幫既 搵我啊 佢地好慘慘
有冇睇viu果套守護毛小孩 入面有講地盤d狗佢地係是但養
個盤一搞掂就食 講真 你真係call漁農捉左佢地比佢地安樂死好過
d人唔會幫佢地絕育 一路生 生完就食 好撚仆街
點解狗肉唔食得

其實呢句野啲邏輯錯誤多成咁都仲有咁多人掛係口邊, 證明香港教育係幾咁失敗
個盤一搞掂就食 講真 你真係call漁農捉左佢地比佢地安樂死好過

放心
之後咪搵過第隻黎

同毛守呀Kent 傾過
佢話凍起上黎乜都做得出
地盤未攪掂都會扑黎食
痴撚線
點解狗肉唔食得

其實呢句野啲邏輯錯誤多成咁都仲有咁多人掛係口邊, 證明香港教育係幾咁失敗

又黎狗係寵物豬牛羊係食物?
點解狗肉唔食得

咁點解上面隻野係高級食材,下面果隻神聖不可侵犯?
點撚解地盤一定要放啲狗睇住,唔係有保安既咩
點解狗肉唔食得

要講有排講
當然唔食肉就最好
咁答你都係嘥9氣
你走啦

咁點解食狗殘忍過食兔?

[img] http://m1.ablwang.com/uploadfile/2014/0705/20140705121746214.jpg [/img]

動物界除左狗仲有冇其他物種會同人建立信任
歷史以黎人同狗都係互相幫助互相信賴咁生活
會一齊打獵 放牧 守護地土 甚至用條命保護你
你有冇見話差佬行必 或者軍人打仗會拖住隻牛?
免仔 袋鼠 會唔會同人基於互相信賴建立咁深厚既感情?
直接啲講句 你問得呢個問題既同時
你鳩硬起上黎會唔會屌自己老母
如果你將人既價值觀降低到只係見到有肉就食有窿就插
咁唔好住香港啦
上大陸啦 完全fit哂你
樓主有咩搵幫既 搵我啊 佢地好慘慘

如果可以 巴打一係整啲紙皮屋仔畀佢哋 等佢哋有地方暖下

我有諗過 但暫時反而唔想咁做住
唔想俾地盤佬知有人攪佢地啲狗
睇定啲先
而且好難搵到個位整到咁大間屋而又唔會阻住地盤佬開工

樓主好細心 但唔好call漁農 分分鐘會啪咗佢哋 愛協都盡量唔好call 愛協太多唐狗 未必有位收留佢哋 如果想知愛協大概流程 盡量答你
佢哋驚唔驚人?可能係流狼狗 但都可能係地盤佬養
如果驚人 咁前者機會大啲

一定唔會搵漁農愛協
放心

好驚人 要匿係街尾裝佢食野

要講有排講
當然唔食肉就最好
咁答你都係嘥9氣
你走啦

咁點解食狗殘忍過食兔?

[img] http://m1.ablwang.com/uploadfile/2014/0705/20140705121746214.jpg [/img]

咁唔好住香港啦

樓主出發未
希望佢地去咗數碼世界會無咁凍啦
點解狗肉唔食得

你依啲垃圾人種 回歸支那啦 唔好係到污染香港
老實答你 比人食左
點解狗肉唔食得

要講有排講
當然唔食肉就最好
咁答你都係嘥9氣
你走啦

咁點解食狗殘忍過食兔?

咁唔好住香港啦

馬咪係同人共生囉
咪又係有馬肉食
拉支那人黎講有用咩,歐洲佬一樣食可愛動物架
又黎食狗肉大戰
多人養狗食狗就唔道德
道德霸權真係好可怕
又黎食狗肉大戰

討論下姐
我好平和既
點解狗肉唔食得

你依啲垃圾人種 回歸支那啦 唔好係到污染香港

[支那邏輯]支那人食狗,所以唔覺得食狗有問題既就係支那人[/支那邏輯]
其實東南亞一向都食狗肉

咁點解食狗殘忍過食兔?

咁唔好住香港啦

馬咪係同人共生囉
咪又係有馬肉食
拉支那人黎講有用咩,歐洲佬一樣食可愛動物架

馬係俾人奴役
馬會唔會住係人屋企看門口?
馬會唔會信任你信到見到你俾其他野獸襲擊既時候去保護你?
唔係拉支那黎講
而係全世界得支那韓國同高登仔會係咁爭論食狗同食其他肉有冇分別
老實答你 比人食左

毛守呀kent都話唔排除
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞