幫公司寫左個Annual dinner 抽獎網頁,點知大獎抽中左自己

200 回覆
1609 Like 13 Dislike
IT唔係員工?
老世事先有講明你唔抽得?
如果唔係有咩問題?
歐洲人
只要臨抽獎前set下野
睇下有咩人唔在場早走既
大獎得主想指定邊個就邊個
抽2個唔在場既之後就到目標人物
呢個笑左出聲
邊個會同你睇code
依d比人講一世
怕乜啊
係你抽到嘅就係你㗎啦
點解仲要請食飯都
不嬲寫嘅人就唔應該抽
根本係利益衝突
事但搵現成個啲算啦
假膠黎啦。

一個低下層嘅IT仔。

1,只會匿喺IT房對住啲Server、電腦。點會識到咁多同事。

2,就算真係你寫,有必要同咁多人講喺你寫嗎?唔通見到同事,就同佢,「今次抽獎個programme,我寫㗎!」如果真係咁,你同痴線佬冇分別。

3,你只係低下層IT,你老頂,加老頂嘅老頂,同最大嘅IT主管,又唔會Check你寫嘅Programme嘅,又唔會Trial Run嘅。要喺Annual Dinner俾咁大個鑊自己揹嘅,諗落都奇啦。點做到高層。

一句講曬,作故仔作好啲。10分入面俾你2分。
但我懷疑樓主講大話 唔係今晚annual dinner
利申上禮拜公司annual dinner就係咁 條友仲要秒速喺台上

咪話左佢係台上教嘉賓撳制囉
好想知樓主當時表情
> > > >
我想講既係 唔係每間公司IT Team 都幾十人
而且事先已經俾HR 玩過好多次
唔好兜啦。

有幾多間公司嘅IT係有幾十人。

如果你仲俾HR玩左幾鑊,HR會唔會咁善良唔打毒針俾你阿頭同你部門主管。佢地又會唔會咁真心地相信你,而完全唔Check你做嘅野?

仲要噃,你下星期要走啦噃,即係你Annual Dinner前已經辭左職啦噃。你老頂知道你走,仲唔Check,一係你老頂白痴,一係你老作。

假膠黎啦。

一個低下層嘅IT仔。

1,只會匿喺IT房對住啲Server、電腦。點會識到咁多同事。

2,就算真係你寫,有必要同咁多人講喺你寫嗎?唔通見到同事,就同佢,「今次抽獎個programme,我寫㗎!」如果真係咁,你同痴線佬冇分別。

3,你只係低下層IT,你老頂,加老頂嘅老頂,同最大嘅IT主管,又唔會Check你寫嘅Programme嘅,又唔會Trial Run嘅。要喺Annual Dinner俾咁大個鑊自己揹嘅,諗落都奇啦。點做到高層。

唔好兜啦。

如果你仲俾HR玩左幾鑊,HR會唔會咁善良唔打毒針俾你阿頭同你部門主管。佢地又會唔會咁真心地相信你,而完全唔Check你做嘅野?

[s]仲要噃,你下星期要走啦噃,即係你Annual Dinner前已經辭左職啦噃。你老頂知道你走,仲唔Check,一係你老頂白痴,一係你老作。[/s]

假膠黎啦。

一個低下層嘅IT仔。

唔好兜啦。

仲要噃,你下星期要走啦噃,即係你Annual Dinner前已經辭左職啦噃。你老頂知道你走,仲唔Check,一係你老頂白痴,一係你老作。

自膠。
上面咪講左 本身諗住下星期遞信
點解lihkg 咁多白痴
我條Team 得四個IT ,我呀頭前一日都有玩過
解釋埋今次就算
正路comittee 唔係應該冇得抽架咩
屌你做多咗
想刷鞋就重抽
想走就攞完着數先
條友on9仔嚟架你都仲要理佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞