第一次去旺角女僕咖啡廳包膠

191 回覆
42 Like 470 Dislike
媽, 好毒呀
你指控人,唔俾證據之餘仲單方面指定要人哋攞相出嚟保清白
大陸仔係咪啱啱落嚟香港啊?

都唔撚係男人嚟嘅,道嗰歉都斯斯縮縮,
一邊話約出嚟相見,一邊借口多多推走餐飯,靠嚇咩!
睇你上網駁嘴都淆哂底咁款,現實肯定係嗰油頭毒撚口疾疾對住部電腦嘴罵緊我
走住嚟屌,無撚用架你
up乜春啊你,人哋係呢嗰post觸景生情分享以前寫落嘅女僕cafe食評
邊隻字有提過抄文啊?你又想老屈其他人啊?

開頭大大聲話我抄文,依家就斯斯縮縮想拉其他人落水,
仲想扯開話題私底約我食飯挑機咁話?博 大 霧

你老屈我條數啊,同我係度一五一十計清楚先啊!
到時係魔園飲你餐和頭酒咪順便相認埋囉 屌你老母

Ok依度當我睇錯
做錯事我會認呀
但睇番樓主以往作po紀錄
一時又2日前表白失敗 一時又十幾日前又表白失敗
唔知你走出傷痛未
我既疑點一直提出左
但樓豬既証據都只係偷人地相
亦都証明唔到樓主去過呀
踢爆完你先話咩唔係近排去
想講改左收費同飲品放題至少一年
要証明樓主真係去過我咪話魔園見囉
正常人會唔會無啦啦屎忽痕打番幾年前既感想
你依家上一上去睇下仲有冇意粉食?
你幾年前去過但仲記得咁清楚?
你咁毒我你女都唔想理你件35歲肥宅
出黎見人都唔敢
你話我屈錯你偷po我係魔園同你道歉呀
我做錯就會認嫁
咁無誠意嘅道歉我都係第一次見
避重就輕、斯斯縮縮幾句道歉之餘內文仲要一半係嘲諷梗我

咁就想走咗餐和頭酒啊?

樓主都依家都冇答我疑問
想請你都難啦
幾時比到多d有力証據呀
等緊樓豬
比到自己影既相
要影到會員id呀
樓主加油呀
你弱智定文盲啊?
我一早話無影相

你指控我講大話
舉例話魔園無朱古力、無大電視
我咪去人哋FB攞證據俾你睇囉
仲特登cut埋人哋嗰專頁俾你
費時話啲相無醬油又指控我是旦貼啲相交貨啊

問題係d相係4年前
証明唔到d咩
我拎下半島d相都可以話我去過
我拎樓豬老母張相都可以話我屌過
無影相根本你就理虧
由頭都尾都証明唔到自己有去
亦都搵唔到樓主形容既女仔
88啦樓主
要嘈上黎魔園嘈啦
不作回覆了
慢慢「俺,參上」啦
希望你搵到真愛
走住嚟屌,無撚用架你

Book場魔園打交啦屌
到時大把手足夾錢支持

利伸 毅進星$100
唔知點解聽到主人就會起晒雞皮同打冷震,就算唔係叫我一樣都會
又一隻笠水狗
篇嘢連14年嘅圖都敢拎出嚟真係

做緊女僕cafe 你問我答
https://lihkg.com/thread/570027/page/19?ref=web&post=452
鐵證如山,就算入咗土我都照撈返起條屍上嚟
唔係唔信你
係欣賞你夠中二

俺 ! 參上 !
俺 ! 參上 !
俺!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞