第一次去旺角女僕咖啡廳包膠

191 回覆
42 Like 470 Dislike
約戰段野好有十幾年前嘅feel
上面條友一定嬲到面都紅埋
宇某赤心相待,今良心被狗啃
邊撚個要質疑嘅一次過企哂出嚟,誰敢舉證我亦逐一辯駁
就算拖馬反枱都未撚淆過,我左手白卡、右手菜刀,佛來佛斬、魔來魔砍!

2014你講黎托呀
依家轉曬新鋪同收費你知唔知呀
你根本全身疑點
你講既地址係新鋪
但內容係4年前人地剛開業既舊鋪先有既事?
舊鋪無錯係有野食有野飲
但地址唔係百老匯後面呀青
2018講2014既事
好波呀
我2014屌過樓主老母
夠膽今年魔法學園相見呀

毒撚扮mk
呢個post真係好撚正
up乜春啊你,人哋係呢嗰post觸景生情分享以前寫落嘅女僕cafe食評
邊隻字有提過抄文啊?你又想老屈其他人啊?

開頭大大聲話我抄文,依家就斯斯縮縮想拉其他人落水,
仲想扯開話題私底約我食飯挑機咁話?博 大 霧

你老屈我條數啊,同我係度一五一十計清楚先啊!
到時係魔園飲你餐和頭酒咪順便相認埋囉 屌你老母
我最多寬容大量免你祼跑喇
一個普通嘅膠post因為佢而生色不少
拆我招牌?你夠料指控到我未去過兼偷文,我去魔園擺三圍和頭酒請哂咁多位手足賠罪又點話啊,再即興落街去彌敦道祼跑添啊!

反之,你無料就你擺酒賠罪兼祼跑

夠唔夠彊玩對賭啊?

拿,留意番,係無啦啦有人話篇食皮係佢打先
我先質疑如果真係佢打咁你即係偷文
樓主實際上所謂証據都只係page都偷人地2014年既相
年中唔少人都話裸跑有邊個真係有做?
反正都會走數
實際少少魔園相認吧
樓主唔係唔夠膽嘛
建議樓主踏出房門睇下現實世界係點
2014過左好耐啦
4年冇出過門既你應該要呼吸下新鮮空氣
up乜春啊你,人哋係呢嗰post觸景生情分享以前寫落嘅女僕cafe食評

Ok依度當我睇錯
做錯事我會認呀
但睇番樓主以往作po紀錄
一時又2日前表白失敗 一時又十幾日前又表白失敗
唔知你走出傷痛未
我既疑點一直提出左
但樓豬既証據都只係偷人地相
亦都証明唔到樓主去過呀
踢爆完你先話咩唔係近排去
想講改左收費同飲品放題至少一年
要証明樓主真係去過我咪話魔園見囉
正常人會唔會無啦啦屎忽痕打番幾年前既感想
你依家上一上去睇下仲有冇意粉食?
你幾年前去過但仲記得咁清楚?
你咁毒我你女都唔想理你件35歲肥宅
出黎見人都唔敢
你話我屈錯你偷po我係魔園同你道歉呀
我做錯就會認嫁
宇某赤心相待,今良心被狗啃
邊撚個要質疑嘅一次過企哂出嚟,誰敢舉證我亦逐一辯駁
就算拖馬反枱都未撚淆過,我左手白卡、右手菜刀,佛來佛斬、魔來魔砍!

2014你講黎托呀
依家轉曬新鋪同收費你知唔知呀
你根本全身疑點
你講既地址係新鋪
但內容係4年前人地剛開業既舊鋪先有既事?
舊鋪無錯係有野食有野飲
但地址唔係百老匯後面呀青
2018講2014既事
好波呀
我2014屌過樓主老母
夠膽今年魔法學園相見呀

毒撚扮mk
呢個post真係好撚正
一個普通嘅膠post因為佢而生色不少

娛樂下大家我柒下有咩所謂
睇唔過眼死肥宅係到死撐炸
仲唔係基利? 有間好撚鬼”鼠”既係果到開
4年冇出過門
今日老母逼我去體驗社會
第一次去旺角連鎖快餐店
間店唔大 得4-5枱
員工金毛素顏mk樣
同另一個正常樣
我一入黎就大叫「俺,參上!」
點知佢地唔係好受落
仲呆左唔識比反應
算數佢地唔識欣賞
間野有幾個大螢幕寫住數字
背景播埋d難聽mk歌
我一坐底大叫「侍應」
個金毛問我咩料
我話要杯薄荷朱古力特飲同唔知乜差意粉
佢就話「唔好意思先生,點餐要出去點」
我當堂得啖笑
竟然要本大爺出去點餐
仲要叫我先生
點完竟然仲要自己捧出去
條女完全冇服務
D野食難食到狗也不
求其拎d精蟲撈飯都好食過佢
我全日正係睇連登睇左幾粒鐘
番到去一定係連登寫臭間垃圾mk鋪
假膠遇著個癲既
咁無誠意嘅道歉我都係第一次見
避重就輕、斯斯縮縮幾句道歉之餘內文仲要一半係嘲諷梗我

咁就想走咗餐和頭酒啊?
係咁撚痴線
拆我招牌?你夠料指控到我未去過兼偷文,我去魔園擺三圍和頭酒請哂咁多位手足賠罪又點話啊,再即興落街去彌敦道祼跑添啊!

夠唔夠彊玩對賭啊?

反正都會走數
實際少少魔園相認吧
樓主唔係唔夠膽嘛
2014過左好耐啦

Ok依度當我睇錯
做錯事我會認呀
唔知你走出傷痛未
我既疑點一直提出左
亦都証明唔到樓主去過呀
出黎見人都唔敢
我做錯就會認嫁

咁就想走咗餐和頭酒啊?

樓主都依家都冇答我疑問
想請你都難啦
幾時比到多d有力証據呀
等緊樓豬
比到自己影既相
要影到會員id呀
樓主加油呀
你弱智定文盲啊?
我一早話無影相

你指控我講大話
舉例話魔園無朱古力、無大電視
我咪去人哋FB攞證據俾你睇囉
仲特登cut埋人哋嗰專頁俾你
費時話啲相無醬油又指控我是旦貼啲相交貨啊
我費事幫可憐的樓豬引人關注了
樓豬影到相我先會回應
等住係魔園請樓主食飯

夠唔夠彊玩對賭啊?

反正都會走數
實際少少魔園相認吧
樓主唔係唔夠膽嘛
2014過左好耐啦

Ok依度當我睇錯
做錯事我會認呀
唔知你走出傷痛未
我既疑點一直提出左
亦都証明唔到樓主去過呀
出黎見人都唔敢
我做錯就會認嫁

咁就想走咗餐和頭酒啊?

樓主都依家都冇答我疑問
想請你都難啦
幾時比到多d有力証據呀
等緊樓豬
比到自己影既相
要影到會員id呀
樓主加油呀
你弱智定文盲啊?
我一早話無影相

你指控我講大話
舉例話魔園無朱古力、無大電視
我咪去人哋FB攞證據俾你睇囉
仲特登cut埋人哋嗰專頁俾你
費時話啲相無醬油又指控我是旦貼啲相交貨啊

問題係d相係4年前
証明唔到d咩
我拎下半島d相都可以話我去過
我拎樓豬老母張相都可以話我屌過
無影相根本你就理虧
由頭都尾都証明唔到自己有去
亦都搵唔到樓主形容既女仔
88啦樓主
要嘈上黎魔園嘈啦
不作回覆了
慢慢「俺,參上」啦
希望你搵到真愛
早幾年都同fd去過呢d女僕cafe
同d女僕傾下發現其實咪又係mk妹 只係貪人工高d就叫下你主人
死毒撚扯哂旗以為人地幾清純咪又係成日落club轉個頭比人執
同埋大把援交妹添 樓主可以大膽d問價架
抹黑,呢個完完全全係一個不實嘅指控,夠膽今年魔法學園相見
係我就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞