[心碎]Stephy同TB小牛暗交兩年 齊戴情侶紅繩!!!

126 回覆
23 Like 144 Dislike
其實成日以為自己有柄就贏真係好天真
知唔知大把女話同tb搞野舒服過同仔
成日以為有柄就可以滿足 有無諗過啲女想要乜
其實成日以為自己有柄就贏真係好天真
知唔知大把女話同tb搞野舒服過同仔
成日以為有柄就可以滿足 有無諗過啲女想要乜

咁係啲男人技巧差只顧自己啫
識玩嘅話柄一定舒服過手指啦
不速之客再難博我歡心
親疏之別大得叫我灰心

好聽
好多歌都好好聽
如果佢喺香港再開演唱會,比人恥笑我都一定要買最貴飛去睇
佢而家唱歌應該進步咗好多
其實佢把聲好甜

雞仔都係欣欣fan?
細個幾中意聽佢d歌,會全隻碟咁loop
又睇晒佢同方力申d戲

無咗佢地嘅孽念深戲完全唔想睇,阿寶由stephy變成劉嘉玲,叫我怎能接受
失戀日已經無晒興趣啦

我有睇
但睇完已經唔太記得套戲講乜
啲死TB淨係識懶型又唔知自己又柒又無撚用 好嘔心
其實佢背景係點 佢比屋企人拋棄?

佢父母喺佢兩歲就離婚,對父親印象好模糊,佢有家姐同哥哥但兩者都大佢十年以上,佢媽媽一個女人湊大佢三個,所以佢好孝順媽媽,黑白照啲歌詞係表達佢對父親嘅感受。
https://youtu.be/yZKZlMnAGyw

成長背景對一個影響真係好深
啲死TB淨係識懶型又唔知自己又柒又無撚用 好嘔心

其實好多tb都好細心好溫柔,大家都係女人所以知女人要乜。只係如果本身唔是同性戀,有同樣條件,一個男一個女,兩個都有feel的話,我一定會揀男人,同男人做愛先有水乳交融嘅感覺
利申hehe
其實佢背景係點 佢比屋企人拋棄?

佢父母喺佢兩歲就離婚,對父親印象好模糊,佢有家姐同哥哥但兩者都大佢十年以上,佢媽媽一個女人湊大佢三個,所以佢好孝順媽媽,黑白照啲歌詞係表達佢對父親嘅感受。
https://youtu.be/yZKZlMnAGyw

成長背景對一個影響真係好深

所以佢個人好冷靜又獨立。
講真入得娛圈10個有11個都貪慕虛榮
個個都想搵大錢有名氣
但阿寶算係咁 起碼算係正氣
又愛家人 形象算乖
同埋佢叫做入屋又感覺純品
除咗佢同Theresa D八婆嘢同出書錯字無限
個個都想搵大錢有名氣
又愛家人 形象算乖

佢同theresa係比真正八婆餅碎區文詩扇風點火搞成咁架
牝雞司晨
TB真係賤種嚟,根本地球只得男同女,唔應該有中間
夏蟲不可語冰
tb不可射精
個個都想搵大錢有名氣
又愛家人 形象算乖

勁憎條8婆
個個都想搵大錢有名氣
又愛家人 形象算乖

勁憎條8婆

#metoo 見個樣已經知八婆
一個米奇又係之前奇偉冇咗個B,洗唔洗又爆出嚟呀
有冇諗過人哋更hurt
好再奇偉而家有5個月 好幸福呀
可以入女廁,又可以入男廁
兩條女其實都冇乜問題
屌你tb真係
細個嘅時候偷偷地買咗隻music cafe
啲歌詞幾乎背熟洒 係我嘅小學女神 (雖然我係hehe)
我覺得最緊要係stephy開心就夠
Tb 只係一班樣衰但又要扮有鳩既生物
屌樓主咪撚扮女人啦
牛你老母
浪費左stephy
睇ig stephy又去左台灣
又搵隻死TB 死TB可唔可以快啲死 咪撚搞尻我Stephy
Mola mola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞